La puscarie dupa ce a facut sex cu calul. Un american in varsta de 50 de ani a fost arestat dupa ce a fost prins facand sex cu... un cal, in grajdul unei ferme din Carolina de Sud. Pentru preferinta lui bizara, barbatul a primit recent o pedeapsa de trei ani de puscarie. Stapana fermei, Barbara Kenley, a observat in luna iulie ca Sugar, calul abuzat, avea un comportament ciudat, iar acareturile din grajd nu mai erau la locul lor. Atunci, gandindu-se ca ceva este in neregula, femeia a instalat o camera de supraveghere la locul cu pricina. In inregistrari, aceasta l-a vazut pe Rodell Vereen, un barbat de 50 de ani, cum s-a furisat in tarcul lui Sugar si a facut sex cu el. Hotarata sa-l dea pe barbat pe mana politiei, femeia a stat la panda cateva zile, scrie Libertatea.

Italienii asfalteaza ca noi! Muncitorii care se ocupa de asfaltare se pare ca sunt la fel peste tot in lume. Un incident care dovedeste nepasarea celor care se ocupa de repararea strazilor a avut loc in capitala italiana. In zona Porto Fluviale din Roma s-au refacut trotuarele si, cum muncitorii au vrut sa scape repede de corvoada, au turnat ciment fara sa le pese de vehiculele parcate pe trotuar. Astfel, un scuter legat frumos de proprietar de un stalp a ramas incastrat cu rotile in ciment gratie atentiei sporite a muncitorilor de la asfaltare, scrie Cancan.

Un altfel de fashion show: modele in kimonouri. Un designer japonez a prezentat la Tokyo cele mai noi creatii in materie de kimonouri in cadrul festivalului "Embracing Japanese Beauty". Kyoko Koizumi se afla in aceasta industrie de peste 60 de ani, timp in care a creat mii de kimonouri care s-au vandut in intreaga lume, noteaza Libertatea.

Masina pe ulei de rapita, 20.000 €. Baimarenii care au trecut ieri prin Piata Revolutiei, au putut admira, in premiera, o expozitie "bio", cu masini alimentate exclusiv cu ulei de rapita. Timp de o ora, au fost expuse diverse modele de "masini ale viitorului", care apartin unor marci de renume pe plan mondial, de la Volkswage, Opel, Mercedes, Saab, Sommer Diesel pana la John Deere. "Masinile nu pot fi achizitionate, din pacate, in Romania, dar pot fi cumparate din strainatate", a precizat Lavinia Dumitrean junior asistent in cadrul proiectului "Biomotion", finantat de Uniunea Europeana, noteaza Click.

Culmea corectitudinii. Au ridicat masina politiei. Joi diminieata, in zona Pod Eroilor, o companie care ridica masinile parcate ilegal au luat pe sus o masina a unui echipaj de politie. Excesul de zel al angajatilor companiei respective a uimit toti trecatorii. Oare ce or fi spus oamenii legii cand s-au trezit fara vehiculul din dotare, scrie Libertatea.

A descoperit in noaptea nuntii ca e alergica la sperma sotului. Mike si Julie Boyde din Pennsylvania , SUA, trebuie sa apeleze la alte metode de a avea copii decat cele traditionale deoarece Julie este alergica la sperma sotului ei. Cei doi au descoperit minunatia abia in noaptea nuntii pentru ca pana atunci au folosit de fiecare data cand faceau sex prezervative. Dupa ce au renuntat la acest fel de protectie problema a iesit la suprafata. “Am inceput sa am dureri crunte si asa mi-am dat seama ca ceva e in neregula. Durerea pe care o simteam era in interior si parca ma ardea. A fost inspaimantator”, a declarat Julie in cadrul unui documentar numit Strange Sex, scrie Libertatea.

Publicitate Windows 7 pe site-ul oficial Apple! Din cauza unui atac informatic, site-ul anglofon al companiei Apple a afisat pret de cateva minute publicitate la nou-lansatul produs concurent Windows 7, in noaptea de marti spre miercuri, scrie Libertatea.

Tarata de par prin metrou pentru ca a tusit. Gripa porcina a panicat intreaga lume, astfel de frica contractarii virusului, oamenii au inceput sa se apere... prin violenta. O tanara din New York a fost luata la bataie pentru ca nu si-a acoperit gura cand a tusit, potrivit site-ului Businessinsider, noteaza Libertatea.