Femeia care a facut cele mai multe operatii estetice din lume. Conform The Sun, Cindy Jackson, in varsta de 54 de ani, a detinut timp de 11 ani recordul pentru cele mai multe interventii chirurgicale suferite. Cele peste 50 de interventii cosmetice la care s-a supus femeia, au costat mai mult de 100.000 de euro, dar acum, Cindy arata de parca ar avea 25 de ani. Din tinerete si-a dat seama de faptul ca nu este frumoasa, dar nu i-a pasat prea mult: "Colegii mei radeau de nasul meu si nu imi dadeam seama ca mai multi oameni vorbesc si se uita frumos cu sora mea mai mare, care era mai draguta. Pe atunci eram baietoasa si nu aveam de gand sa am un iubit. La 20 de ani eram o punkista si eram impotriva schimbarii infatisarii. Dar apoi am implinit 30 de ani si a inceput sa ma deranjeze faptul ca oamenii mai draguti primeau ce era mai bun de la viata. Aratam de parca aveam 40 de ani. Prietenii credeau ca sunt mahmura tot timpul." povesteste Cindy, noteaza Gardianul.

A sustinut examenul auto de 950 de ori. O femeie a sustinut examenul teoretic pentru obtinerea permisului de conducere de 950 de ori, pana a reusit sa-l treaca. Cha Sa-soon, din Coreea de Sud, se straduieste sa treaca examenul scris pentru carnetul auto din aprilie 2005. Abia saptamana trecuta, femeia in varsta de 68 de ani a reusit sa obtina punctajul de trecere, noteaza Click.

Un nou studiu britanic a scos la iveala ca unul din 20 de copii care merg la scoala este convins ca Adolf Hitler este antrenorul unei echipe de fotbal. De asemenea, unul din sase elevi crede ca Auschwitz-ul este tema unu parc iar unul din 12 spune ca Blitz a fost o operatiune de curatare dupa Al Doilea Razboi Mondial. Pentru acest studiu facut de fundatia Erskine din Marea Britanie au fost intervievati 2.000 de copii cu varstele cuprinse intre noua si 11 ani, carora li s-au pus intrebari legate de Al Doilea Razboi Mondial, scrie Libertatea.

La doi ani are IQ-ul de 160. Britanicul Oscar Wrigley are, la doi ani, un IQ de 160, egal cu acela al fizicianului Albert Einstein. Micutul a fost acceptat in organizatia Mensa, fiind cel mai tanar britanic primit in clubul persoanelor cu rezultate exceptionale la testele de inteligenta. Oscar dirijeaza si identifica instrumentele muzicale, iar in timpul liber ia lectii despre viata in salbaticie si despre Roma Antica, noteaza Cancan.

A dat 416 amenzi in doua luni. Un prolific politist din Marea Britanie a dat 416 de amenzi pentru parcari neregulamentare in primele doua luni de serviciu. Geoffrey Stobbart, in varsta de 53 ani, a fost supranumit de catre soferi masinaria de amenzi. Politistul nu a iertat niciodata niciun sofer imprudent si nici macar nu sta la discutii cu acestia, scrie Cancan.

Bebelus, ratacit prin casa timp de 5 zile. Un copil de 7 luni a fost gasit sub pat dupa ce Politia l-a cautat prin tot orasul. Autoritatile din Florida, SUA, au descoperit ca un bebelus a supravietuit cinci zile sub patul dadacei lui, desi familia il daduse disparut. Shannon Dedrick, de doar 7 luni, a fost gasita intr-o cutie sub patul dadacei care ii purta de grija, desi a fost cautata in tot orasul Chipley. Copilul fusese dat disparut de cinci zile. Potrivit serifului Bobby Haddock, parintii micutei au raportat disparitia sambata trecuta. De atunci, tot orasul a intrat in priza. Zvonurile ca fetita ar fi fost mancata de cainii infometati sau ca ar fi fost rapita de extraterestri s-au risipit dupa cinci zile. "Nu ne asteptam sa o mai gasim in viata, mai ales dupa atat timp", a declarat Haddock, citat de Click.