Recordul mondial pentru cea mai mare parada in bikini. Sute de femei din Africa de Sud au renuntat la haine si au organizat cea mai mare parada in bikini, reusind astfel sa intre in Cartea Recordurilor. Mai mult, evenimentul, care s-a desfasurat la Johannesburg, a fost organizat cu un scop nobil: atragerea atentiei asupra cancerului de san. "Ne-am adunat la cea mai mare parada in bikini din lume pentru a celebra feminitatea, felul in care aratam si sa aducem in atentia lumii pericolele legate de cancerul de san", a declarat una dintre participante, relateaza Libertatea.

Cu avionul pe sub apa! Bucurie mare printre bogatasii plictisiti ca nu mai aveau nici o achizitie spectaculoasa in portofoliu: a aparut Super Aviator, un avion submersibil. La pretul de “doar” un milion de dolari, oricine poate sa ia “jucaria” si sa se plimbe cu ea prin apele oceanelor sau ale marilor. Deja patronul companiei Virgin, Richard Branson, si miliardarul rus Roman Abramovici si-au facut comanda. “Avionul subacvatic are 6,7 m si 2 locuri. Si se conduce exact ca un aparat de zbor, cu ajutorul unei manse-joystick”, a afirmat un ofiter britanic care a testat “minunea”. Integral in Libertatea.

Ultima moda: peruci pentru pisici. Perucile pentru pisici sunt la mare moda in SUA. Posesorii de feline achizitioneaza peruci pentru animalele lor, inspirati de o noua carte semnata de Julie Jackson, din Dallas (Texas). In paginile acestei carti sunt prezentate multe fotografii de pisici cu peruci. Comerciantii s-au conformat imediat noului trend. Piata a fost invadata de peruci pentru pisici de toate culorile. Noua moda la feline nu lasa pe nimeni indiferent peste Ocean. Integral in Click.

Sex in direct la metrou. Calatorii metroului din Londra au ramas impietriti cand in difuzoarele statiei West Ham au auzit sunetele scoase de un cuplu care facea sex, potrivit metro.co.uk. "Am ajuns in statie in jurul orelor 18:45. Cand s-au deschis usile trenului, am auzit un zgomot ciudat in difuzoare. Cu siguranta era un cuplu care facea sex. El gafaia zgomotos, iar ea parea ca se simte foarte bine. Probabil a auzit si conductorul metroului pentru ca a stationat mai mult decat de obicei", a declarat o calatoare. Integral in Click.

A fost lovit de fulger in timp ce isi completa biletul la loto. Un australian a fost lovit de fulger exact in momentul in care isi completa biletul la loto. Geamurile casei lui Roy Beverley s-au spart, iar el a fost trantit din scaunul in care statea. Din fericire, barbatul a scapat doar cu rani minore. "Eram aproape adormita, cand am auzit o explozie puternica. Mi-am dat seama ca le-a luat foc casa fiindca proprietarul tipa dupa ajutor", a declarat o vecina. Integral in Gardianul.

S-a inventat suportul de laptop pentru volan. Intr-o masina gasim diverse spatii de depozitare: torpedoul, suportul de pahare, diferite compartimente pentru umbrela sau cate si mai cate cutii in diverse locuri. Totusi, tuturor producatorilor auto le-a scapat ceva: un suport pentru laptop ce se prinde de volan. Da. E adevarat. Acum posesorii de masini isi pot comanda originalul dispozitiv de pe site-ul Amazon.com. Integral pe AutoDigest.ro