S-a insurat cu fiica sa, pentru a-i face rost de viza. Jelili Adesanya, in varsta de 54 de ani, nu a ezitat sa se insoare cu fiica sa, in varsta de 30 de ani, chiar daca femeia avea sot si patru copii in Nigeria. Barbatul nu a mai tinut cont de nimic cand a vazut ca fiica lui nu va obtine viza si si-a legat destinul cu aceasta pentru a o ajuta sa-si aduca familia in Marea Britanie. Integral in Libertatea.

Baba cleptomana, la inchisoare dupa 53 de ani de furturi. O germanca in varsta de 70 de ani a fost pusa luni in spatele gratiilor pentru prima data, dupa 53 de ani de cariera de cleptomana. Cu toate ca nu a mai ajuns niciodata intr-o inchisoare pana acum, batrana a avut in mod frecvent de-a face cu justitia, cumuland nu mai putin de 55 de proceduri pentru fapte similare in cursul anilor. Incepand din decembrie 1956, ea a lovit in mod sistematic in regiunea Aschaffenburg, inclusiv in spitalele unde era ingrijita si in azilul de batrani in care locuia. Numai anul trecut, anchetatorii parchetului au inceput 17 urmariri penale impotriva pensionarei, scrie Libertatea.

Femeia cu 300 de orgasme pe zi si-a gasit un iubit care sa o satisfaca. Michelle Thompson, din Marea Britanie, sufera de sindromul persistent al excitatiei sexuale, care ii provoaca 300 de orgasme pe zi, redacteaza News.com.au. Primul iubit al lui Michelle a parasit-o pentru ca nu putea sa tina pasul cu cererile ei. "Mi-a spus ca este un om, nu o masina", a declarat britanica. In luna mai, Michelle l-a intalnit pe vecinul ei, Andrew Carr, in varsta de 32 de ani, care reuseste sa o satisfaca din toate punctele de vedere, scrie Gardianul.

Un penis gigant de sase metri incinge spiritele la Berlin. O opera de arta plasata la sfarsitul saptamanii trecute in fata cladirii ziarului Tageszeitung din Berlin, infatisand o persoana masculina cu un penis extrem de lung si cu o fata care aduce cu redactorul-sef al ziarului Bild, a facut ca spiritele sa se incinga, unii nefiind de acord cu falusul si testiculele impresionante ale statuii, scrie ziarul austriac Die Presse. Integral in Click.

A divortat pentru ca sotul ii interzicea sa se uite la telenovele. O femeie din India a decis sa divorteze dupa ce sotul i-a interzis sa se uite la telenovele, relateaza Daily News. Regula impusa de partener a cauzat certuri zilnice in cuplu, motiv pentru care femeia, manata de o nevoie puternica de a vedea ce mai fac eroii din serialele preferate, a intentat divort. La tribunal, femeia a marturisit ca un alt motiv pentru care vrea sa se desparta de sot este frecventa slaba a partidelor de sex. Cei doi erau casatoriti de opt ani. Integral in Click.

Si-a transformat masina in cea mai mare camera foto din lume. Shaun Irving, un barbat din Richmond, California, si-a transformat microbuzul pe care il foloseste pentru transportul de marfa intr-un aparat de fotografiat urias. A cumparat un camion vechi de pe eBay si s-a apucat de modificarile necesare. Obiectivul aparatului este format dintr-o gaura facuta intr-una din lateralele masinii ce este acoperita cu o lentila de provenienta militara. Acest "obiectiv" impreuna cu hartia forografica sensibila la lumina ajuta la formarea imaginilor in "camera obscura", adica interiorul masinii. Integral pe AutoDigest.ro.