Mugur Mihaescu: "Primii mei bani i-am facut, ca orice copil cred, la Sorcova. Apoi, m-am prins eu ca oamenii iti dau bani daca-i distrezi si m-am apucat sa cant la nunti. Cantam de foame si cantam orice. Tin minte ca o data, conform traditiei, m-au pus sa cant dintr-un dud. Nu mai tin minte sumele, dar castigam cat sa traiesc pana la urmatoarea nunta". (Gardianul)

Megan Fox: "A fi celebru este ca si cum ai fi mielul de sacrificiu. Nu are importanta cat se sus te urca fanii sau presa pentru ca, la un moment dat, te vor dobori. De aceea mi-am facut o alta personalitate, pentru ca oamenii sa aiba ce sacrifica. Nu sunt dispusa sa imi afisez adevarata personalitate. Adevarul este ca ma ascund in spatele nebuniei. Nimeni nu ma poate descoperi cu adevarat". (Click)

John Mayer: “Ar trebui sa fac sex cu mai multe fete… Nu pot sa-mi imaginez ca la 32 de ani faptul ca am multe iubite imi afecteaza imaginea publica”. (Libertatea)

Natalie Portman despre Jake Gyllenhaal: "Jack stie sa te faca sa razi. Stie si niste remedii foarte bune pentru parul deteriorat. Poate canta la chitara si are o voce frumoasa. Copiii si cainii il iubesc. Isi iubeste mama, surorile si iubita. Este perfect. Pacat ca este urat". (Libertatea)