A ajuns in inchisoare dupa ce a facut sex cu un minor pe care l-a sedus pe Facebook. O profesoara de religie a fost condamnata la 3 ani de inchisoare fiindca a intretinut relatii sexuale cu un elev pe care l-a sedus pe Facebook. Pentru a-l seduce, Madeleine Martin, in varsta de 39 de ani si mama a doi copii, i-a cumparat numeroase cadouri tanarului si si-a facut chiar si tatuaje impreuna cu adolescentul. Cei doi se intalneau prin parcari si in casa profesoarei, dar printr-o intelegere reciproca au pus capat relatiei in luna februarie. Doua luni mai tarziu, elevul a marturisit tot parintilor sai, noteaza Gardianul.

Partul unei scroafe a declansat panica la o ferma din Australia. O scroafa din Axedale, Australia, a starnit panica la ferma unde ”locuieste”. Zilele trecute, animalul “balonat” a dat un part atat de puternic, incat a declansat alarma de scurgere gaze. Speriat, proprietarul fermei a chemat ajutoare. Cei 15 pompieri sositi la fata locului au detectat, chicotind, “defectiunea”, noteaza Libertatea.

S-au trezit cu tancul in curte. O familie din Norfolk, Marea Britanie, s-a trezit in curtea casei cu un tanc de opt tone. Phil Jones, in varsta de 60 de ani, a auzit o bubuitura puternica si a iesit afara sa vada despre ce este vorba. El a ramas mut de uimire, cand a vazut ca un tanc ii daramase gardul si se oprise in gradina, scrie Cancan.

A trait un an fara un ban. Satul de bataile de cap pe care i le dadea administrarea propriei afaceri, de facturile la utilitati sau de goana disperata dupa agonisire, cu alte cuvinte, de stresul de zi cu zi, un britanic a hotarat sa renunte la toate acestea si sa experimenteze, timp de un an, un alt mod de viata: sa traiasca fara bani. Mark Boyle, in varsta de 30 de ani, avea in urma cu un an tot ce-si putea dori un barbat: o afacere prospera, masina, casa si o suma frumusica in cont. Insa pentru toate acestea omul era zilnic cu nervii incordati la maximum. De aceea, a decis sa-si schimbe modul de viata si s-a izolat in apropierea unui oras din Anglia, noteaza Libertatea.

Omul-Racheta a esuat in Mediterana. Elvetianul Yves Rossy a esuat in tentativa sa de a traversa stramtoarea Gibraltar cu ajutorul unei aripi atasate de spate si propulsata de un motor cu reactie. Supranumit Omul-Racheta, Rossy a aterizat in apa la doar 15 minute dupa ce s-a lansat de la bordul unui avion, din cauza vantului prea puternic, scrie Cancan.

A tinut 29 de ani cadavrul mamei in frigider. O femeie din Marea Britanie si-a pierdut mama, care a decedat in urma cu 29 de ani. Moartea femeii a fost un incident inspaimantator pentru ca ea stia ca mama ei sta ilegal in tara si nu voia sa se afle. Parvis Irani era medic si din cate stia ea, mama ei, Gulbai Murzan, venise ilegal din India. Astfel, daca ar fi anuntat decesul ei, ii era teama ca o sa fie deportata si o sa-si piarda locul de munca. A hotarat sa nu anunte pe nimeni, scrie Libertatea.

Cele mai ciudate testamente din lume. Daca unii doar spera ca, dupa moartea lor, sa nu fie uitati, altii tin mortis sa se asigure ca cei apropiati vor avea multe amintiri, fie ele si neplacute sau excentrice. Celebrul scriitor Lev Tolstoy este primul in topul celor care au lasat cele mai neobisnuite testamente din lume. El a lasat intreaga sa avere nu unei persoane, asa cum se obisnuieste, ci unui trunchi de copac. Angel Pantoja Medina, din Puerto Rico a murit la varsta de 24 de ani. El a cerut ca, in timpul propriului sau priveghi, sa fie pus in picioare, imbracat in hainele pe care le purta pe strada si sa aiba un suras pe chip, noteaza Adevarul.es

Ceapa romaneasca, in Cartea Recordurilor. Tara noastra detine din ce in ce mai multe recorduri culinare: de la cel mai lung bulz din lume (150 de metri) la cel mai lung carnat afumat – 392 metri pana la cea mai mare ciorba de burta din lume – 1.058 de litri si cel mai lung lant de pizza – de aproape 497 metri. La capitolul gustarilor delicioase, ne mandrim cu cel mai greu tort cu frisca si fructe - 281 kilograme, dar si cu cea mai mare coliva din lume - 5 tone. Cel mai recent record mondial al Romaniei se datoreaza...cepei. Daca anul trecut localnicii din comuna salajeana Pericei au obtinut recordul celei mai mari cununi impletite din ceapa, anul care sta sa se incheie le-a adus o noua victorie: cel mai mare monument dedicat cepei, noteaza EvZ.