Cinci lucruri pe care le spun femeile, cand de fapt vor altceva. Femeile, spun barbatii, sunt complicate. Nu stii niciodata ce vor, ce au sau ce asteapta de la ei. Redactorii site-ului guysm.com au analizat mai multe reprezentate ale sexului frumos si au aflat cateva secrete. Uneori, cand o domnisoara spune ceva, ea de fapt vrea cu totul altceva, dar din varii motive alege sa minta. 1. Nu vreau decat sa ma distrez. Tu vrei o partenera de sex si ea isi serveste replica asta. Nu o crede. Pentru ea, distractia inseamna o relatie serioasa, dar care sa nu fie monotona. Astfel, va astepta sa petreci mult timp cu ea si sa incerci sa ii fii fidel. Integral in Libertatea.

Un artist tatueaza porcii la o ferma din China. Un cunoscut artist belgian, care uimeste criticii din intreaga lume cu operele sale, vrea sa isi faca renume si in China, asa ca s-a apucat de tatuat porcii de la o ferma, relateaza Weird Asia News. Pe spatele porcilor sunt tatuate tot felul de modele, de la trandafiri pana la diverse imagini religioase, scrie Gardianul.

A facut operatii estetice ca sa semene cu personajului animat Jessica Rabbit din Who Killed Roger Rabbit. Britanica Annette Edwards, in varsta de 57 de ani, este o mare iubitoare de iepuri, ea fiind si proprietara celui mai mare urecheat din lume, Alice, care masoara 98 de centimetri. Din acest motiv, femeia si-a propus sa ajunga sa semene din punct de vedere fizic cu un celebru personaj, Jessica Rabbit, din desenul animat Who Killed Roger Rabbit si a reusit, investind in noua ei imagine peste 10.000 de euro. Si-a pus silicoane de 4.000 de euro, si-a facut implanturi la frunte de 2.750 de euro si la barbie de 2.800 de euro. In plus, pentru injectiile cu botox a dat in jur de 1.000 de euro si a tinut un regim drastic de slabit, noteaza Cancan.

Sanii mari cauzeaza multe probleme. Intr-o lume in care femeile ar face orice ca sa-si mareasca sanii, specialistii anunta ca o pereche de “inaintasi” prea mari pot oferi mai multe probleme decat privilegii. 1. Sunt un obstacol in timpul unei partide de sex - Daca sanii sunt prea mari multe pozitii sexuale sunt incomode si uneori chiar dureroase. 2. Provoaca dureri de spate – Majoritatea femeilor cu sanii mari au dureri de spate destul de greu de suportat. Acest lucru se intampla deoarece greutatea acestora arcuieste necorespunzator coloana vertebrala, noteaza Libertatea.

Are casa in masina de gunoi. Un american indragostit de calatorii a gasit metoda ideala de a se plimba si a locui confortabil pe patru roti - intr-o autoutilitara cumparata din Europa. Dupa ce a testat aproape toate tipurile de masini, dubite, camioane, motociclete si ATV-uri din SUA, un american pasionat de calatorii a hotarat sa isi incerce norocul si in Europa. De aici, barbatul a achizitionat o masina de gunoi, pe care a transformat-o intr-o locuinta nu doar comoda, ci si foarte frumoasa. Americanul a profitat de spatiul generos al gunoierei pentru a-si instala in aceasta un pat, dulapuri si chiar si o baie dotata cu tot ce ii trebuie, noteaza Cancan.

S-a casatorit cu un personaj dintr-un joc video. Conform The Telegraph, un barbat din Japonia s-a indragostit de personajul dintr-un joc video si s-a hotarat sa se casatoreasca cu "fata" visurilor sale. Japonezul sustine ca s-a indragostit de Nene Anegasaki, prietena sa virtuala dintr-un simulator de intalniri romantice. Nunta a avut loc la Institutul de Tehnologie din Tokyo si a fost oficiata chiar de un preot, noteaza Gardianul.

Vor sa puna umbrela Pamantului! Oameni de stiinta din intreaga lume sunt in cautarea unor idei noi si eficiente pentru a stopa incalzirea globala. Singura problema e ca unele dintre propunerile lor par cu adevarat exagerate. Specialisti germani, sustinuti de colegi de-ai lor din intreaga lume, au prezentat cateva proiecte de stopare a incalzirii globale. O prima varianta ar fi amplasarea unor umbrele-gigant in Cosmos, care sa ne protejeze de razele solare, scrie ziarul german Die Welt, noteaza Libertatea.

Studentii din Anglia sunt sabotati: primesc prezervative gaurite. Studentii de la Universitatea Cambridge, din Marea Britanie, si-au gasit prezervativele gaurite. Primii suspectati sunt tinerii din grupurile religioase care nu sunt de acord cu metodele de contraceptie. O studenta din anul trei a alertat restul universitatii dupa ce a descoperit o gaurica, facuta aparent cu un ac, in prezervativul pe care urma sa-l foloseasca. Dupa ce a verificat si restul prezervativelor din cutie, tanara a descoperit ca toate fusesera stricate, noteaza Libertatea.

Proprietarul unui magazin, rasplatit de hotul pe care il iertase. Un newyorkez a ramas mut de uimire cand a primit un plic in care erau 50 de dolari si o scrisoare de multumire, de la un hot pe care nu il denuntase cu cateva luni in urma, noteaza Libertatea.