Un brasovean romantic a platit 2.100 € pentru o cina la Castelul Bran. O brasoveanca a primit miercuri seara un cadou… regal. Sotul ei a transformat-o in “regina” si i-a pus la dispozitie intregul Castel Bran, dar si o cina la lumina lumanarii. Pentru aceasta surpriza romantica, barbatul a scos din buzunar 2.100 de euro, noteaza Libertatea.

Traiesc fara stomac. Ravindra si Meeta Singh, doua surori britanice de origine indiana, au recurs la o operatie de extirpare a stomacului deoarece existau 80% sanse sa faca, asemenea tatalui lor, cancer gastric. Acum tinerele se pot hrani doar cu zece inghitituri la o masa, dar, in rest, duc o viata normala. Din cauza acestei afectiuni, fetele si-au pierdut tatal, doi unchi, o bunica si un var, noteaza Cancan.

Barfa este la fel de sanatoasa ca sexul. Nu este un secret pentru nimeni ca toti oamenii barfesc, dar stiai ca acest lucru poate fi chiar benefic pentru sanatatea ta? Nu este o gluma! Potrivit unui studiu realizat de cercetatorii englezi, susotitul pe la colturi sau discutiile cu prietenii te ajuta sa ai un psihic mult mai echilibrat. In timpul studiului, 76% dintre femeile chestionate au declarat ca se simt mult mai fericite dupa ce-si impartasesc probleme prietenelor celor mai bune, iar 73% au marturisit sunt mult mai relaxate dupa ce se pun la curent cu ultimele barfe, scrie Libertatea.

Ar putea sa isi piarda piciorul din cauza unui tatuaj. O tanara in varsta de 26 de ani, din Belgia, se afla in coma si risca sa ii fie amputat un picior din cauza unei puternice infectii bacteriene, ce a aparut dupa ce si-a tatuat un trandafir pe picior. Tanara si-a facut tatuajul pe 27 noiembrie intr-un salon din nordul Belgiei, a fost spitalizata si este tinuta intr-o stare de coma indusa artificial. Medicii lupta sa indeparteze o grava infectie provocata de o bacterie necrofaga, rezistenta la antibiotic, si au confirmat ca tanara ar putea sa-si piarda piciorul, scrie Libertatea.

Gemeni nascuti in zile diferite. Alfie si Charlie, copiii cuplului britanic Charlotte si Andy Lees, sunt identici in aproape toate privintele, mai putin in ceea ce priveste ziua de nastere. Desi sunt gemeni, baieteii au venit pe lume in zile diferite. Astfel, Alfie a venit pe lume la ora 23.59, in vreme ce fratiorul lui a intarziat cateva minute, data nasterii fiind inregistrata a doua zi, scrie Cancan.

O banda de pensionari a rapit si torturat un cosultant financiar. O banda de pensionari germani bogati a rapit si torturat un consultant financiar, dupa ce toti si-au pierdut economiile de 2,5 milioane de euro din cauza crizei financiare, relateaza Daily Telegraph. Pensionarii din "banda Geritol", cum au fost denumiti de autoritati dupa numele unor medicamente folosite pentru artrita, l-au tinut sechestrat patru zile pe James Arnburn, perioada in care l-au legat, l-au interogat, l-au ars cu tigara si l-au batut cu piciorul unui scaun. Ii cunosteam de 25 de ani. Nu aveam de ce sa ma tem. Cand am ajuns acasa am fost surprins din spate si lovit. M-au legat cu scotch, m-au pus in portbagajul unei masini si m-au dus pe malul lacului Chiemsee, in Bavaria" a declarat consultantul pentru autoritati, noteaza Gardianul.

S-a inventat patul cu armament. O companie americana a lansat pe piata Bedbunker, piesa de mobilier sub care pot fi pastrate la secret, intr-un seif special amenajat sub saltea, 35 de pusti si 70 de pistoale. Americanii certati cu legea sau cei care vor sa le vina de hac infractorilor au de acum la dispozitie o ascunzatoare perfecta pentru armele din dotare. Inovatia apartine unei companii care a creat Bedbunker, patul sub care pot fi pastrate in conditii de maxima siguranta 35 de pusti si 70 de pistoale. Armamentul se afla intr-un imens seif din otel, special amenajat sub salteaua personala, si poate fi accesat rapid, chiar si pe intuneric, daca posesorul patului constata ca este in pericol, noteaza Cancan.

Te tunde cu degetele. Italianul Valentino LoSauro are cate o forfecuta pe fiecare unghie si tunde in timp record. Valentino LoSauro, un frizer italian, s-a remarcat la nivel mondial prin metoda inventata de el, pe care o foloseste pentru a taia parul. Valentino a inventat un set de foarfece minuscule pe care le poarta pe varful degetelor reusind astfel sa creeze freze speciale. Lo Sauro este numit si "Valentino Omul-Foarfeca" de catre clientii sai care il compara cu Edward Omul-Foarfeca, personajul principal din filmul lui Tim Burton, noteaza Click.

O pianista are de curand degete bionice. Printre primii beneficiari ai revolutionarei proteze numite ProDigits este o pianista spaniola, care si-a pierdut degetele ambelor maini in urma cu sase ani. Compania britanica Touch Bionics a lansat pe piata "degetele bionice" care pot fi realizate pe comanda, pentru a se potrivi fiecarui pacient. Cu ajutorul degetelor bionice, pacientii pot scrie, pot tine un pahar cu apa, pot manui tacamurile si indeplini sarcini obisnuite din viata de zi cu zi, scrie Libertatea.

Sutienul care se prinde in 52 de feluri. Limitless Bra este o piesa de lenjerie intima pe care femeile o pot aranja in zeci de pozitii, in functie de chef si de hainele pe care le poarta. Compania britanica Diamond Boutique si-a propus sa aiba vanzari-record in luna cadourilor, motiv pentru care a lansat cea mai revolutionara piesa de lenjerie intima din lume, creata in 12 luni. Este vorba despre Limitless Bra, sutienul care poate fi inchis in 52 de moduri datorita unui sistem de prindere inovativ, noteaza Cancan.

S-a dat drept agent secret ca sa scape de politie. Politia germana l-a arestat joi pe un barbat care pretindea ca este agent secret dupa o urmarire de mare viteza a unei masini dotate cu girofar. Politia din orasul Furth a inceput sa-l urmareasca pe pretinsul agent secret dupa ce acesta a depasit in viteza o masina a oamenilor legii, a ignorat solicitarile de a trage pe dreapta, iar apoi a trecut pe rosu pentru a scapa de urmaritori. Mirosind puternic a alcool, barbatul in varsta de 44 de ani le-a soptit agentilor de circulatie ca este ”unul dintre ei”, respectiv un agent al Biroul Federal pentru Investigatii Criminale , aflat intr-o misiune secreta, scrie Click.