Cea mai tare scena "auto" dintr-un film in 2009. In general, la finele fiecarui an se trag linii. Se fac analize, se fac recenzii, dar mai ales se fac topuri. La fel am facut si noi. Am facut "Top 10 Concepte ale anului 2009", am prezentat "Top 10 masini sport ale anului 2009" si nu am ezitat sa va prezentam, in viziunea noastra, care ar fi "Cea mai tare reclama a anului". De data aceasta ne-am gandit sa va prezentam "Cea mai tare scena "auto" dintr-un film in 2009". Cititi mai mult pe AutoDigest.ro

A facut brad din cutii de suc. Americanul David Barshow a tinut sa aiba un brad de Craciun mai special. Timp de trei luni, el a baut cantitati mari de suc la doza, folosind toate cutiile pentru a construi bradul. "Sunt foarte incantat de cum arata pomul meu, dar pe de alta parte sunt satul de atata suc, a declarat americanul. Integral in Cancan.

Dirijeaza in pasi de danscirculatia. Tony Lepore (62 de ani), un fost agent de circulatie, reuseste sa ii binedispuna in fiecare an, in preajma Craciunului, pe soferii din Rhode Island, SUA. Si asta, pentru ca dirijeaza circulatia... in pasi de dans. Desi el s-a retras din functie de cativa ani, primarul continua sa-l invite pentru a-si prezenta “numarul” in perioada Sarbatorilor, scrie Libertatea.

Un milionar a cumparat doua trufe cu 250.000 de dolari. Un milionar din Macao a cumparat la o licitatie doua trufe pentru fabuloasa suma de 250.000 de dolari. Specialistii afirma ca trufele sunt insa extrem de apreciate facand parte dintr-o specie foarte rara. Trufele albe au fost scoase la o licitatie internationala. Evenimentul s-a desfasurat simultan in Londra, Roma, Macao si Moscova, iar banii stransi urmeaza sa fie donati unor organizatii de binefacere, scrie Libertatea.

Fetita cu doua capete, gasita pe strada in China. Un bebelus de cateva zile, care are doua capete, a fost gasit recent pe o strada din provincia chineza Guangdong. Fetita se simte, in mod ciudat, bine, si e ingrijita de medicul Lee Shen Xiang la spitalul Maoming City People, care insa nu e convins ca micuta va mai supravietui mult. De obicei, copiii care prezinta astfel de malformatii sunt siamezi si mai impart si alte organe, dar in cazul micutei Miao, nu este asa. Bebelusul are doar doua capete, in rest fiind "normal", avand numarul de organe al unei singure persoane. Integral in Libertatea.

A fost inventata formula matematica pentru parcarea masinii. Un profesor britanic a inventat o formula matematica pentru soferii care stau mai bine la matematica decat la parcatul masinii, anunta que.es. Simon Blackburn, de la Universitatea din Londra, a descoperit formula pe care un sofer, cu bune cunostinte intr-ale matematicii, o poate aplica pentru a nu-si lovi autoturismul. Formula, bazata pe anumite principii legate de cercuri si teorema lui Pitagora, se bazeaza pe distanta dintre partile superioare ale masinii si spatiul minim pentru care se face calculul. Integral in Click.

A nascut cel de-al 19-lea copil. Americanca Michelle Duggar, in varsta de 43 de ani, a nascut recent al 19-lea copil. Ea a adus pe lume o fetita careia i-a pus numele Josie Brooklyn. Bebelusul s-a nascut prematur, insa medicii spun ca este in afara oricarui pericol. Familia Duggar participa la un reality-show de la un post de televiziune din SUA, scrie Click.