Iata cum joaca fotbal gospodinele din Peru. In America de Sud iubirea pentru fotbal nu mai are limite. In Peru de exemplu, tara care i-a dat pe Vargas, Pizzaro sau Mendoza, femeile se strang in fata blocului pentru a bate mingea. In urma cu cateva zile a fost organizata si o competitie mai serioasa in fata stadionului Nacional, unde in costume traditionale, gospodinele din oras s-au infruntat in cateva meciuri scoala, scrie Click.

Bordel cu barbati pentru femei. Bobbi Davis si-a propus sa infiinteze in cel mult o luna primul bordel cu barbati prostituati, punandu-si toate sperantele ca, prin unicitatea acestuia, ii va permite sa faca fata crizei economice. Bordelul se numeste Shady Lady Ranch si este situat la doua ore de Las Vegas. Clientii care sunt asteptati pot fi atat femei, cat si alti barbati. Pana acum, barbatii nu aveau acces legal la cea mai veche meserie din lume in statul Nevada, scrie Click.

Brad de 93 de metri, din gunoaie. Dupa zece zile de munca, bradul din PET-uri de la Rasnov, judetul Brasov, a fost terminat. Alpinistul Mihai Mandreanu si echipa sa de voluntari au pus cap la cap mii de sticle din plastic pentru a inalta “pomul” de Craciun de 93 de metri. PET-urile adunate de pe munte au fost insirate pe sarme, apoi atarnate de instalatia de sarituri cu coarda din Cheile Rasnoavei. Alpinistii spera ca actiunea lor sa traga un semnal de alarma si sa ii convinga astfel pe turisti sa devina mai responsabili si sa nu mai arunce gunoaie in padure, scrie Libertatea.

A sunat la politie dupa ce i s-a furat colectia de pastile ecstasy. Un olandez care a colectionat pilule ecstasy mai bine de doua decenii, ca hobby, a sunat la politie sustinand ca unele dintre pilule erau otravitoare. Autoritatile olandeze spun ca barbatul in varsta de 46 de ani, a carui identitate nu a fost facuta publica, a decis sa sune la politie in ciuda faptului ca ceea ce facea el de mai bine de doua decenii era ilegal. Barbatul a spus ca nu era dealer si nici consumator. El strangea pastilele pentru culorile si formele lor diversificate, scrie Gardianul.

Bebelusii se ingrasa pe muzica lui Mozart. Cercetatorii israelieni au gasit o solutie pentru a veni in ajutorul copiilor nascuti prematur si care au probleme grave de sanatate. Potrivit oamenilor de stiinta de la centrul medical Sourasky, din Tel Aviv, micutii pot lua in greutate mai rapid, daca asculta zilnic macar 30 de minute din muzica lui Wolfgang Amadeus Mozart. In plus, creatia compozitorului austriac are si alte efecte benefice, coeficientul de inteligenta al celor care asculta muzica clasica crescand substantial, scrie Cancan.

Sculpturi incredibile realizate din praf. Majoritatea persoanelor urasc praful din casa, dar un britanic il foloseste pentru a realiza sculpturi incredibile, relateaza Metro. Paul Hazelton, in varsta de 43 de ani a realizat pana in prezent un fluture, un corp uman, o geanta, un dormitor complet, cu scaune, dulap, televizor si pat. "Cred ca fac asta fiindca am crescut intr-un mediu imaculat, extrem de curat. Totul a inceput cand am vazut ca pot sa ridic praful de pe un obiect. De atunci am inceput sa il strang si sa lucrez cu el. Am gasit metode prin care sa il transform in structuri tridimensionale." Integral in Gardianul.