Oana Zavoranu despre Moni Columbeanu: "Pai, arata ca un barzaune pe ringul de dans. Abia isi misca picioarele alea lungi si subtiri. S-a dus acolo ca sa ne oripileze! Nu este de mirare ca a fost votata cea mai nepopulara din istoria concursului". (Cancan)

Adi Minune: "Eu am 200 de gagici, nu una. Persoana alaturi de care am fost surprins este o doamna care mi-a tinut companie in acea seara. Sotia mea a aflat, m-a certat, mi-a dat cateva palme, insa nimeni nu ne va desparti vreodata. Imi iubesc prea mult sotia si copiii, dar ca orice barbat mai calc stramb. Cu toate acestea n-o voi parasi pe Cati nici intr-o mie de ani pentru o alta femeie. Nici ea nu m-ar lasa pentru nimic in lume si pentru asta le multumesc copiilor mei. Ii cer iertare public fata de sotia mea, insa vreau sa spun ca imaginile cu mine si cu femeia cu care am fost demonstreaza sa Adi Minune isi traieste viata. Ii promit ca este ultima data cand am inselat-o...cu acea doamna". (Libertatea)

Jude Law despre Robert Downey Jr.: „Singura persoana de care sunt indragostit acum sta in stanga mea. Flirtul intre noi a inceput de la prima intalnire. S-a bazat pe respect si admiratie unul fata de celalalt". (Libertatea)