Copil de 4 ani, imbracat in rochie, band bere, gasit noaptea pe strada. Un baietel de patru ani din Chattanooga, SUA, a fost gasit recent, pe strada, la ora 1:45 noaptea. Copilul se plimba linistit, band o bere si era imbracat intr-o rochie. Hayden Wright a iesit din casa dupa ce mama lui a adormit si s-a plimbat pe strada, cautand o usa deschisa. A gasit si a intrat in casa unui vecin, de unde a furat o rochita dintr-un cadou aflat sub brad si o bere. S-a imbracat in rochita si-a deschis berea si si-a continuat drumul, scrie Libertatea.

Si-a acuzat ginecologul ca i-a indus doua orgasme in 90 de secunde. Se intampla in Marea Britanie! O femeie si-a acuzat ginecologul ca a facut-o sa aiba doua orgasme involuntare, in timpul unei examinari medicale, dar a renuntat la procesul intentat si a fost de acord sa plateasca fostului ei doctor o despagubire de 30.000 de lire sterline, scrie presa londoneza. Bibi Giles, in varsta de 50 de ani, l-a acuzat pe doctorul Angus Thomson ca i-a creat placere in mod intentionat in timpul unei examinari ginecologice, in 2006, procesul intinzandu-se pe o perioada de trei ani, scrie Click.

Dispozitivul de reducere a consumului de combustibil cu 90%. Inventia are multiple avantaje fata de cele cunoscute in prezent, eliminand astfel incovenientele sistemelor clasice. Aditivii prezenti in benzina nu constituie un impediment in functionarea acesteia. Noxele sunt extrem de mici, putand depasi normele de poluare euro 7, sustine Iordan Stavar, directorul Worldwide Independent Inventors Association. AutoDigest.ro va prezinta un interviu cu autorul inventiei, Gabriel Neculai, si domnul Iordan Stavar, promotorul inventiei.

O vaca s-a urcat pe acoperisul unei case. Intors de la munca, un barbat din satul britanic Blagdon a sunat de urgenta la politie, reclamand ca o persoana rau intentionata i-a distrus acoperisul de la casa. Alertati, oamenii legii au inceput sa investigheze, iar cand i-au luat la intrebari pe vecini, au avut o surpriza de proportii. Faptasa era o vacuta din sat, care a reusit sa escaladeze acoperisul omului si sa il distruga fara prea mari dificultati, scrie Cancan.

Au arestat un tap pentru tulburarea traficului. Un tap din Germania, care a tulburat traficul, a fost retinut si trimis dupa gratii. Animalul a fost surprins de politistii din Bremen in timp ce bloca traficul stand fix in mijlocul unei intersectii aglomerate, potrivit site-ului Ananova. Pentru a prinde naravasul tap, oamenii legi au fost nevoiti sa-l urmareasca mai ceva ca in filmele de actiune. Tapul a fost retinut si dus intr-o celula a unei sectii locale de politie, unde i se ofera doar apa si paine, scrie Libertatea.

Auzim 100.000 de cuvinte zilnic. Aveti probleme cu memoria si nu reusiti sa va concentrati asupra lucrurilor pe care le cititi sau despre care discutati cu apropiatii? Motivul ar putea fi acela ca zilnic, creierul nostru este bombardat cu prea multe informatii. Potrivit cercetatorilor britanici, in fiecare zi, se revarsa asupra noastra mai mult de 100.000 de cuvinte. Altfel spus, inmagazinam 34 de gigabytes de informatie, respectiv o cincime din capacitatea de stocare a unui computer, scrie Cancan.

Te incumeti la o lupta cu o cobra? Thailandezii sunt experti. Un club din Bangkok organizeaza in mod regulat meciuri de box cu cobre, in care oameni neinfricati le provoaca pe reptilele periculoase la o lupta fata in fata. Ciudatul obicei a inceput in urma cu multi ani, cand un fermier obisnuia sa puna in scena adevarate spectacole cu serpi pentru a atrage turisti in localitate. De atunci, arta cresterii cobrelor si dresarea lor a inflorit simtitor, scrie Click.

Cum a ajuns rulota pe bicicleta. Un pictor si artist din Boston, Statele Unite ale Americi, Kevin Cyr, a inventat un vehicul inedit ce este o combinatie dintre un camper american si o bicicleta cu trei roti, asemanatoare cu cele folosite in China pentru transport. Vehiculul rezultat a fost denumit Camper Bike si este ideal, in viziunea creatorului, pentru un "calator singuratic", noteaza AutoDigest.ro