Vrea un copil cu sotul mort. S-au cunoscut acum cinci ani, iar in 2006, Gareth, pe atunci in varsta de 25 de ani, a aflat ca are cancer osos. Iubita lui a decis insa sa-i devina sotie si sa-l faca fericit pentru timpul pe care-l mai avea de trait. Acum un an si patru luni, Gareth s-a stins lasand neimplinita dorinta lor de a avea un copil. In prezent, Lisa e pe cale sa realizeze visul lor, facand inseminare in vitro, folosind sperma criogenata a lui Gareth, scrie Libertatea.

Noua delicatesa in Franta: ouale de melc. Un fost constructor francez e privit drept un geniu in domeniul culinar, dupa ce s-a gandit ca daca oamenii tot mananca icre de peste, de ce sa nu manance si oua de melc. Astfel, a "inventat" caviarul de melci. Dominique Pierru a renuntat la cariera sa de constructor acum trei ani si a cumparat o ferma de melci. Dupa scurt timp, a inceput sa colecteze ouale acestora si dupa ce toti cunoscutii i-au spus ca sunt adevarate delicatese, a inceput sa le produca en-gros, scrie Libertatea.

Copilul fara creier a implinit un an. Un copil nascut fara creier a implinit un an, cu toate ca acest handicap major ucide, de obicei, in doar cateva zile. Nicholas Coke a sosit pe lume avand o afectiune genetica foarte rara. Parintii lui spun ca este un adevarat miracol, insa nu reusesc sa isi stapaneasca lacrimile, scrie Click.

Un american a returnat o carte la biblioteca dupa un secol. Cartea "Informatii pe care trebuie sa le stiu despre Guvernul tarii mele" ar fi trebuit inapoiata bibliotecii din localitate in anul 1910, dar persoana care a imprumutat-o a decedat in urma cu zece ani. Stanley Dudek a gasit cartea in timp facea ordine prin lucrurile mamei sale. Pentru intarziere barbatul ar fi trebuit sa plateasca o amenda de 356 de dolari. Integral in Cancan.

Cainele cu doar doua picioare merge ca un om. Faith (n. r. Credinta) este un caine neobisnuit din Oklahoma, cu o poveste care a induiosat o natiune intreaga. Nascut fara cele doua picioare din fata, el a invatat sa mearga ca un om, oferind speranta miilor de soldati americani, care se intoc de la razboi cu membre amputate, scrie Click.

Cea mai buna reclama a deceniului - Honda "Grr". Stim deja ca domeniul auto a stat la baza unora dintre cele mai faimoase si interesante reclame. Iata ca o reclama "auto" ajunge sa fie desemnata cea mai buna reclama a anilor 2000. Cei de la Adweek.com au acordat distinctia unei reclame denumite "Grr" de la Honda. O reclama pe care multi cu siguranta nu au vazut-o niciodata, scrie AutoDigest.ro

Miss Grasa in Israel. Pentru ca frumusetea nu tine de kilogramele in plus, doamnele si domnisoarele supraponderale din Israel au fost invitate, zilele trecute, sa participe la un inedit concurs de Miss, organizat in orasul Beer Sheva, din sudul tarii. Fetele au demonstrat ca sunt complet lipsite de inhibitii, chiar daca nu au dimensiunile standard 90-60-90, si au defilat pe podium increzatoare in farmecul personal. Numarul mare de participante la competitie i-a convins pe organizatori sa repete experienta si anul urmator, scrie Cancan.