Ghiceste in sparanghel. Jemima Packington este una dintre cele mai respectate clarvazatoare din Marea Britanie, chiar daca ghiceste in ceva mai putin obisnuit, respectiv sparanghel. Tehnica este destul de simpla. Femeia ia o mana de bete de sparanghel, le arunca in aer, apoi interpreteaza felul in care acestea au cazut pe pamant. Potrivit celor mai recente previziuni facute de Jemima, in 2010, premierul britanic Gordon Brown va iesi de la guvernare, economia nu isi va reveni asa cum cred analistii, Europa va fi afectata de canicula, iar unul dintre membrii importanti ai familiei regale va deceda sau va suferi de o boala cumplita, scrie Cancan.

A sunat la 112 sa spuna ca pisica sa se joaca cu un ghem. O femeie din Marea Britanie a sunat zilele trecute la numarul de urgenta 112 (999) pentru a spune ca pisica sa se joaca cu un ghem.Un alt exemplu cel putin la fel de ciudat vine din Manchester. Un conducator auto a sunat la acelasi numar de telefon si le-a transmis telefonistelor ca ii este frica sa-si mute masina care este parcata pe un drum alunecos, scrie Libertatea.

Ce bine ne-ntelegem noi doi! Intre doi pui de urs care locuiesc in parcul zoologic din Carolina de Nord s-a infiripat o stransa prietenie. Animalutele isi cauta mereu compania, mananca, dorm si se joaca impreuna, spre deliciul vizitatorilor care se grabesc sa ii fotografieze sau sa ii filmeze, scrie Cancan.

Farsa anului: razbunare pe Facebook! Pe scurt, iata cum stau faptele: un baiat pe nume Chris, care nu pare sa aiba mai mult de 14-15 ani a dosit in camera sa un pachet cu 12 doze de bere. (Ni s-a intamplat tuturor macar o data...) Din nefericire, sora lui, Katie, a aflat si, normal, l-a turnat parintilor. Efectul: Chris nu mai iese nicaieri cu prietenii timp de trei luni. De la scoala se duce direct acasa.Evident, Chris a cautat o cale sa i-o plateasca surorii sale. Si a reusit cu varf si indesat: pustiul a descoperit in camera surorii sale o lista cu toti cei cu care fata se cuplase, cu aceia cu care dorea sa fie si, mai ales, cu detalii picante. Chris a scanat pagina cu pricina si... a postat-o pe Facebook - cu tag-uri puse la toti baietii din lista, plus toti cei pe care ii mai stia. Ce a iesit vedeti mai jos (traducerea se afla in josul fotografiei). Poate ca nu a fost cea mai eleganta razbunare, insa rezultatul si comentariile fac toti banii, scrie Click.

Un francez vinde balega de vaca ambalata in cutii de cadouri. Un francez a gasit o modalitate inedita de a face bani. El a pus la cale o afacere care presupune expedierea de balega de vaca. "Pot ajunge la seful tau, la soacra sau poate la fosta sotie. Nu miroase prea bine, dar sunt 100% naturale si le poti pune mai tarziu in pamantul de trandafiri", scrie Olivier Legrand, potrivit Cancan.

Cele mai haioase animale din lume, in 2009. Publicatia britanica “The Teregraph” a realizat o foto-galerie cu cele mai haioase animale in 2009. De la animale domestic la creaturi sãlbatice din Africa, speci pe cale de disparitie sau extreme de rare, galeria foto le reuneste pe toate pentru a amuza iubitorii de animale, si nu numai.Printre cele mai dragute fotografii cu animale se numãrã doi pui de leopard care au fost adoptati de un urangutan, la Institutul pentru specii pe cale de disparitie din Myrtle Beach, Carolina de Sud scrie Click.

Accidente celebre cu supercaruri - retrospectiva 2009. Anul 2009 a fost unul plin pentru piata auto: criza economica care a lovit grav sectorul, noi masini iesite pe piata, concepte surprinzatoare si inca un an de evolutie buna pentru Dacia. Am avut insa parte si de un an de-a dreptul demential din prisma accidentelor auto in care au fost distruse supercaruri de sute de mii de euro sau masini de colectie cu o valoare impresionanta. Ferrari, Lamborghini, Bugatti Veyron, Ford Model T din 1909; sau Camaro Yenko sunt cateva marci extraordinare care si-au gasit sfasitul intr-un lac, stalp sau buldozer, scrie AutoDigest.ro.

Brad din sticle pline cu bere.Anul acesta, in fata unui centru comercial din Beijing a fost amplasat un brad de peste sapte metri inaltime, facut in totalitate din sticle de bere. Partea interesanta este ca toate cele o mie de sticle de bere folosite pentru a construi bradul sunt pline cu bere, scrie Cancan.