Salvati din flacari de un sarpe. O intamplare incredibila si induiosatoare care a avut loc in China dovedeste ca intelepciunea sarpelui nu este numai un mit. O familie a fost salvata recent de la moarte de un sarpe! Chinezul Yu Feng, din Fushun (provincia Liaonin), care a readus la viata un sarpe negru muribund, a povestit cum a fost, la randul sau, salvat de la moarte de animalul recunoscator. Reptila l-a trezit din somn, cand casa ii fusese cuprinsa de flacari intr-o noapte. Daca sarpele nu l-ar fi alarmat, barbatul ar fi murit carbonizat impreuna cu toata familia, scrie Click.

Warren Beatty a facut sex cu 12.775 de femei. Intr-o noua carte biografica “How Warren Beatty Seduced America” (Cum a sedus Warren Beatty America), este dezvaluit faptul ca actorul a sedus 12.775 de femei, printre care cateva de profil inalt: Madonna sau Jane Fonda. Warren Beatty s-a iubit cu peste 12 mii de femei, potrivit unei biografii oficiale a legendei hollywoodiene. Celebrul actor le-a avut in patul sau pe Madonna, Jane Fonda, Diane Keaton, Joan Collins, Natalie Wood, Julie Christie si sotia sa actuala, Annette Bening (51 de ani). Integral in Click.

Primar judecat pentru ca fura chiloti. Ian Stafford, fostul primar al oraselului britanic Preesall, trece printr-unul dintre cele mai jenante momente din viata sa. Barbatul, in varsta de 59 de ani, a fost silit sa demisioneze din functie in 2009 dupa ce a fost acuzat de localnice ca le patrundea prin efractie in case si le fura lenjeria intima. Potrivit politistilor britanici, Stafford si-a insusit zeci de chiloti de dama in perioada 1 ianuarie-26 iunie 2009 si a fost arestat dupa ce una dintre pagubite a prezentat o caseta video care il surprindea pe edil in plina actiune. Barbatul a aparut deja in fata justitiei, iar urmatoarea infatisare la proces va avea loc pe 5 februarie, scrie Cancan.

Au divortat dupa 20 de ani de casnicie, iar dupa o luna s-au casatorit din nou. Conform The Telegraph, un cuplu a divortat dupa 20 de ani de casnicie, dar dupa sase saptamani, cei doi s-au recasatorit. Dupa ce divortul a fost finalizat in noiembrie, Jan si Lee Jones si-au dat seama ca nu pot trai unul fara celalalt, asa ca s-au hotarat sa se recasatoreasca in ajunul Craciunului, scrie Gardianul.

A avut un lemn de 50 cm infipt in piept. O femeie de 30 de ani din Sibiu a vazut moartea cu ochii, zilele trecute, dupa ce, in urma unui accident rutier, un lemn lung de 50 de centimetri i-a strapuns pieptul. Ea a fost operata si, spre bucuria rudelor, este acum in afara oricarui pericol. Femeia si sotul ei incercau sa ajunga, zilele trecute, din Sibiu la rudele lor din Alba. Pe drum, barbatul a pierdut controlul volanului si s-a izbit de o caruta incarcata cu lemne. Unul dintre acestea s-a desprins, a trecut prin parbrizul masinii si s-a infipt in pieptul femeii de 30 de ani, care a ajuns in stare grava la spitalul din Sibiu, scria Libertatea.

Au ramas cu blocul intr-o rana. Demolare ratata in China, la sfarsitul anului trecut. Muncitorii chinezi din Liuzhou isi propusesera sa darame cu ajutorul explo-zibilului un bloc cu 22 de etaje. Explozia a provocat ruperea cladirii in doua, o jumatate prabusindu-se in doar cateva secunde, in vreme ce jumatatea cealalta a ramas in picioare, insa inclinata periculos de mult. Pret de cateva minute, scena a amintit de prabusirea turnurilor gemene de la World Trade Center, de la 11 septembrie 2001, scrie Cancan.