Un barbat a ales sa petreaca Revelionul in inchisoare decat cu sotia sa. Un sicilian a furat dulciuri si un pachet de guma de mestecat ca sa fie arestat si sa isi petreaca Revelionul in inchisoare. Barbatul a preferat sa stea in inchisoare decat cu sotia sa, informeaza The Telegraph. Barbatul in varsta de 35 de ani s-a prezentat mai intai la sectia de politie si le-a cerut oficialilor sa il aresteze pe timpul noptii fiindca nu vrea sa petreaca revelionul impreuna cu familia sa, dar cand autoritatile i-au refuzat cererea, acesta a comis infractiuni pentru a fi arestat, scrie Gardianul.

Baiatul care-si face cercei din soparle. Un tanar de 15 ani din Rajasthan, India, adora soparlele si se simte extraordinar cand reptilele se tarasc pe el. Navratton Harsh vine de la scoala, mananca repede si apoi, inainte de a se apuca de lectii, aduna cateva soparle de pe afara si le pune sa se prinda cu dintii de urechi, obraji, bluza, sau le baga in gura, fara a-i fi frica, scrie Libertatea.

Anorexicele s-au demodat, grasunele fac legea acum! Mai intai a fost campania Dove numita "Femei reale", in care femeile plinute au fost reabilitate si reintroduse in circuitul ideii de furmusete. Apoi, a aparut Beth Ditto, o cantareata americana lesbiana, care a militat pentru drepturile sexului mai putin "slab". Iar acum, V Magazine repune in drepturi curbele voluptoase ale femeilor din lumea intreaga printr-un pictorial mai mult decat generos, scrie Click.

A mers cu 136 de vehicule intr-un an. La 82 de ani, britanicul Edwin Shackleton este un pensionar plin de energie si care viseaza sa bata record dupa record. Batranelul a intrat in celebra "Guinness Book", dupa ce, timp de un an, a reusit sa strabata tara in lung si-n lat cu ajutorul a 136 de tipuri de mijloace de transport. Astfel, Edwin, care a ramas vaduv in urma cu 11 ani, a calatorit cu orice masina, aparat de zbor sau ambarcatiune i-a iesit in cale, scrie Cancan.

Politist prins in timp ce facea sex in biserica, in timpul slujbei. Un politist din sudul Germaniei a fost concediat dupa ce a fost surprins facand sex intr-o biserica, chiar in timpul unei slujbe, relateaza Associated Press. Incidentul a avut loc in localitatea Rennertshofe, iar acum, ofiterul in varsta de 26 de ani risca inchisoarea pentru "tulburarea activitatilor religioase". Cei doi "iubareti" au fost surprinsi de un participant la slujba si chiar daca au incercat sa fuga, politistul a fost recunoscut si suspendat a doua zi dupa incident, scrie Gardianul.

Au gasit capul unui miel intr-un cuptor cu microunde din magazinul Ikea. Un angajat al unui magazin de mobila Ikea din statul american Ohio a descoperit capul unui miel intr-un cuptor cu microunde expus in sectiunea de bucatarii a showroom-ului. Politistii cred ca totul este rezultatul unei farse insa nu au reusit sa identifice niciun suspect pana acum in ciuda sistemului de supraveghere video de care dispune magazinul, scrie Libertatea.

Closet super puternic pentru pacientii obezi. In tara cu cel mai mare grad de obezitate, ideea producerii unor closete de otel super rezistente a venit in mod firesc. Compania Armitage Shanks a lucrat la un prototip pe care il testeaza in prezent in spitalul Lincoln County si care poate sustine o persoana de maximum 444 kilograme. Recent, unitatea medicala a investit trei milioane de euro in dotarea unei aripi cu tehnologie adaptata persoanelor obeze, scrie Click.

Statuia unui lord, imbracata in Homer Simpson. Cativa adolescenti bauti si pusi pe sotii au acoperit statuia lordului John Scott, amplasata langa stadionul de rugby din oras, cu o prelata care il intruchipa pe celebrul personaj de desene animate Homer din serialul "Familia Simpson". De-a lungul anilor, statuia a mai fost transformata tot de Anul Nou in Harry Potter, Shrek sau Spiderman, scrie Cancan.

Statuie de patru tone furata din fata unui magazin. O statuie de patru tone a fost furata din fata unui magazin de motociclete din Utah, SUA. Reprezentantii politiei locale au precizat ca cel mai probabil hotii au folosit o macara sau un buldozer pentru demontarea si transportarea sculpturii de 100.000 de dolari, care infatisa un motociclist legendar, scrie Click.

S-a inventat inelul cu iarba in loc de diamant. Gazonul de la suprafata inelului trebuie udat asemenea celui de pe peluza din fata unei case, iar iarba creste si trebuie tunsa permanent. Bijuteria este realizata din aur alb. Juliusson, in varsta de 23 de ani, a realizat 485 de astfel de modele si se vand cu iarba deja crescuta sau doar cu seminte care trebuie udate, scrie Cancan.