Un orfan roman, nascut fara brate, a intrat la Oxford. Orice se poate indeplini daca iti doresti cu adevarat. Acesta este si cazul unui baiat orfan, nascut fara brate, din Romania: el a fost acceptat la Universitatea Oxford, din Marea Britanie. Cornel Hrisca-Munn, in varsta de 18 ani, a fost adoptat de un cuplu de britanici in anul 1992, dupa ce parintii sai romani si-au pierdut viata. El s-a nascut fara antebrate, insa acest lucru nu l-a oprit: el a depasit toate obstacolele pe care le-a intampinat, noteaza Libertatea.

Insula papusilor macabre. Turistii din lumea intreaga sunt din ce in ce mai atrasi sa mearga in locuri macabre, unde sa aiba experiente care sa le provoace cosmaruri. Cea mai cautata locatie este La Isla de la Munecas (Insula Papusilor), situata in apropiere de Mexic, care atrage anual zeci de persoane, in special tineri. Aici, mexicanul Julian Santana si-a petrecut ultimii 50 de ani din viata decorand insula cu papusi in ipostaze socante: spanzurate sau rastignite, simpla lor prezenta dand fiori reci pe spinare turistilor, noteaza Cancan.

Iata cel mai poluat rau din lume! V-ati intrebat vreodata care este cel mai poluat rau din lume? Ei bine numele apei cu pricina este Citarum si se afla in Indonezia. Cu toate ca este cel mai toxic rau de pe Glob, nu mai putin de cinci milioane de oameni traiesc de-a lungul acestei ape. In urma cu doi ani, Banca Asiatica pentru Dezvolatare a aprobat statului indonezian un imprumut de 500 de milioane de dolari pentru curatarea fluviului. Integral in Cancan.

Machiajul folosit de egipteni avea virtuti medicinale. Machiajul folosit in jurul ochilor de catre vechii egipteni avea virtuti medicinale, sustine o echipa de cercetatori francezi. O echipa de cercetatori francezi coordonata de prof. Christian Amatore, a evaluat impactul unei cantitati infime de plumb asupra celulelor pielii, deoarece egiptenii il foloseau in amestecul cu care se machiau. Potrivit Agerpres, ei au observat ca in cantitati foarte mici, plumbul nu ucide celulele si declanseaza sinteza unei molecule de monoxid de azot, care are proprietatea de a intari sistemul imunitar, scrie Libertatea.

Riscati sa faceti diabet daca renuntati la fumat. Tutunul este unul dintre principalii factori de risc care duc la declansarea diabetului. Insa, daca renuntam la fumat, exista posibilitatea ca acest risc sa creasca mult mai mult intr-un interval relativ mic. In urma unui studiu realizat de cercetatorii americani de la Universitatea de Medicina John Hopkins a iesit la iveala faptul ca putem face diabet daca ne lasam de fumat din cauza kilogramelor pe care le acumulam. Persoanele care renunta la tigari se confrunta cu un risc cu 70% mai mare de a dezvolta diabet de tip II in primii sase ani dupa ce au lasat deoparte acest viciu, comparativ cu persoanele care nu au fumat niciodata, scrie Cancan.

Femeile care beau bere la prima intalnire sunt preferate de barbati. Se spune ca barbatii ar aprecia feminitatea in sensul cel mai pur insa pe zi ce trece savantii distrug acest mit. Mai nou, se pare ca femeile care beau bere la prima intalnire isi vor cuceri negresit partenerul. In sondaj realizat de compania producatoare de bere BitterSweet Partnership a relevat asadar faptul ca 25 % dintre barbati considera "excitant" gestul unei femei de a comanda bere de la chiar prima intalnire, scrie Libertatea.

A facut gemeni cu sotul mort. Kelly Bowen, o femeie din Marea Britanie care a ramas vaduva acum aproape doi ani, a devenit mamica. Surprinzator este faptul ca tanara, in varsta de 25 de ani, i-a adus pe lume pe gemenii fostului ei sot, Gavin, decedat acum 20 de luni din cauza cancerului. Micutii Ruby si Chaise au venit pe lume dupa ce Kelly a fost fertilizata in vitro cu sperma congelata a barbatului, scrie Cancan.

Playboy desemneaza cele mai tari masini ale anului 2010. Cei de la Playboy au intocmit o lista cu cele mai tari masini ale anului 2010. Toate masinile care au fost selectate de revista sunt mai mult ca sigur pentru majoritatea un vis frumos. Modelul Porche Panamera Turbo este primul in top si cel mai probabil se afla pe toate listele de "must have" a impatimitilor de viteza si cai putere. Integral pe AutoDigest.ro