Uite unde a parcat un Lamborghini. Soferul unui Lamborghini Gallardo in valoare de 156.000 de euro a fost protagonistul unui eveniment nefericit in urma cu cateva zile la Hollywood. Nu se stie cum, barbatul a reusit sa se strecoare cu masina lui sub un Saab 4X4, care cantareste aproximativ doua tone, parcat pe marginea unei sosele. Desi accidentul a fost spectaculos, soferul a scapat viu si nevatamat, iar automobilul Lamborghini are doar cateva zgarieturi pe caroserie, scrie Cancan.

Un post TV cauta un bolnav in faza terminala pentru a-l imbalsama in direct. Englezii sustin ca vor sa reediteze mumificarea marelui faraon Tutankamon. Reprezentantii postului TV spun ca ei colaboreaza cu un om de stiinta care ar fi descoperit secretul imbalsamarii. Dupa ce va fi imbalsamat si mumificat, cadavrul va fi expus intr-un muzeu timp de doi ani. Bolnavul in stare terminala trebuie sa stie insa ca acesta este un proiect voluntar, iar membrii familiei sale nu vor fi platiti, scrie Cancan.

A condus cu un cadavru infipt in parbriz. O femeie de 23 de ani din Tokyo, Japonia, a fost arestata zilele trecute dupa ce a produs un accident de circulatie si a fugit de la locul faptei, cu cadavrul infipt in parbrizul masinii. Potrivit Mainichi Daily, Michiko Sato a lovit un barbat de 80 de ani si s-a speriat asa de tare incat nu a oprit, ci si-a continuat drumul. A mers astfel circa sapte kilometri cu trupul barbatului decedat infipt in parbriz. Accidentul a fost anuntat de iubitul femeii, care a ramas fara cuvinte cand a vazut de ce e capabila Michiko. Integral in Libertatea.

Arta in suluri de hartie igienica. Artistul francez Anastassia Elias si-a propus sa schimbe parerea oamenilor despre hartia igienica. In opinia lui, aceasta nu este folositoare doar atunci cand vine vorba de rezolvarea necesitatilor fiziologice, ci poate fi utilzata si ca suport pentru niste opere de arta extrem de migaloase. Mai exact, francezul petrece ore in sir decupand figurine din carton, pe care, mai apoi, le introduce in sulurile de hartie igienica. Desi par o nastrusnicie, creatiile lui Elias, in varsta de 30 de ani, se vand cu peste 100 de euro bucata. Integral in Cancan.

I-a muscat o bucata din nas, in timp ce se jucau de-a vampirii. Doi barbati din Rusia s-au jucat de-a vampiri dupa ce au dat pe gat cateva pahare de alcool, iar in final, unul dintre ei a ajuns la spital. Cei doi, in varsta de 23, respectiv 27 de ani, au hotarat sa se joace precum niste copii mici si si-au luat rolurile in serios. Potrivit life.ru, unul dintre ei, Aleksey K., era chiar Contele Dracula, dar s-a ales cu o muscatura. Amicul sau i-a rupt pur si simplu o bucata de nas, iar "victima" si-a dat seama ca e ceva in neregula de abia cand a observat ca ii curge sangele pe fata. Din pacate pentru "vampir", el isi va aminti toata viata despre jocul periculos, deoarece va ramane cu o cicatrice urata in varful nasului. Integral in Libertatea.

A sughitat de 20 de milioane de ori. Christopher Sands, un cantaret britanic in varsta de 25 de ani, a reusit sa scape de o afectiune neobisnuita care a inceput sa il chinuie in septembrie 2006. De trei ani, aparent fara motiv, barbatul sughita o data la doua secunde, timp de 12 ore pe zi, ccea ce insemna ca se chinuia de 1.800 de ori pe ora, 21.600 de ori pe zi si aproximativ 7,9 milioane de ori pe an. Din cauza acestei probleme, Sands avea dificultati in a vorbi, a dormi si chiar a se hrani. Dupa un consult medical la Tokyo, Christopher a reusit sa afle care este sursa problemei lui, si anume avea o tumoare de 1,2 centimetri pe creier, scrie Cancan.