Giovani Becali socheaza: „Mutu stie ca Lucescu jr. e swinger!" (Cancan)

Impresarul lui Adrian Mutu lanseaza un atac fara precedent la adresa selectionerului echipei nationale, acuzandu-l voalat ca a participat la diferite show-uri cu tenta sexuala.

Mai mult, Ioan Becali sustine ca aceste lucruri sunt cunoscute si de "Briliant" si ca acesta ar putea rupe tacerea, daca Lucescu mai continua atacurile la adresa lui. "Razvan Lucescu il ataca pe Adrian Mutu intr-un mod marsav, cand spune ca vine la echipa nationala pentru femei, ca sa auda si nevasta lui. Dar pe asta o stiti? Exista oameni care fac bal mascat si isi schimba nevestele intre ei. Daca Mutu va mai fi atacat de Lucescu, va spune aceste lucruri pentru ca le stie mai bine decat mine", a spus Giovani Becali la Gsptv.

Celia are oroare de pisica neagra

Ori de cate ori se intalneste cu un astfel de animal, din superstitie, Celia face trei pasi inapoi. Bruneta pastreaza acelasi obicei si cand se afla in masina, ca pasager. "Il pun pe cel care este la volan sa dea putin inapoi masina. Ma simt mai ok daca fac asta", a declarat Celia pentru Cancan.