In loc sa jefuiasca, un hot s-a spalat, s-a tuns si si-a prajit pui. Un american a intrat zilele trecute prin efractie in casa unei femei, insa spre surprinderea tuturor acesta nu a luat obiectele de valoare si nici nu a fugit ci s-a crezut ca la el acasa. Barbatul s-a spalat, s-a tuns si fiindca ii era foame si-a prajit niste pui. Spre ghinionul lui propietara a venit acasa si l-a gasit in mijlocul sufrageriei uitandu-se linistit la televizor si asteptand pranzul sa se gateasca, scrie Libertatea.

Face puscarie din cauza ca manca pizza. Un distribuitor de pizza a declarat ca a fost jefuit de doua ori, timp de doua zile, insa in realitate el era cel care sustragea marfa si o manca impreuna cu prietenii. Politia Nationala din Cadiz, Spania, l-a arestat pe un distribuitor de pizza, din cauza ca acesta a mintit, sustinand ca a fost jefuit, anunta ziarul ”Que”. In realitate, barbatul era cel care sustragea marfa si o impartea apoi cu prietenii sai, scrie Click.

A prins un somn de 2,5 metri. Britanica Sheila Penfold a prins un somn de 100 de kilograme si lung de 2,5 metri intr-un rau din apropiere de Barcelona. Femeia, in varsta de 56 de ani si care are o inaltime de 1,67 metri, s-a luptat cu pestele 30 de minute si l-a adus la mal cu ajutorul fiului sau, Arthur, si al sotului sau, Alan. Gratie acestei capturi, Sheila a fost inregistrata in Cartea Recordurilor ca fiind singura femeie din Marea Britanie care a prins un peste atat de mare, scrie Cancan.

Un barbat se dadea drept femeie frumoasa pe internet, pentru a face bani. Justin Brown, 24 de ani, a incarcat pe site-ul SeekingMillionaire.com mai multe poze ale unei femei in costum de baie, la care a pus cu ajutorul Photoshop, capul fotomodelului Bree Condon, 23 de ani. Multi barbati au fost fermecati de frumusetea lui... Justin, ajungand sa-i trimita chiar si bani si tot felul de cadouri, printre care un iPhone si un catelus. In acest timp, americanul a si vorbit la telefon cu fanii sai, profitand de faptul ca avea o voce subtire, ca de femeie, scrie Libertatea.

A fost gasita legendara creatura "chupacabra". Ingrijitorul unui teren de golf din Texas este sigur ca a facut descoperirea secolului dupa ce, saptamana trecuta, a gasit un animal ciudat mort. El crede ca este vorba despre creatura care a bagat spaima in fermierii spanioli din Statele Unite: "chupacabra". Tony Potter a ramas socat cand a dat cu ochii de cadavrul unei creaturi nemaiintalnite pe terenul de golf Runaway Bay. Semana cu un caine ridat, fara par, dar picioarele, capul si dintii acestuia erau asemanatori cu cei ai unui raton. In plus, coada era similara cu cea a unui oposum, scrie Click.

Mp3-player pentru bebelusi. Este vorba despre Ritmo, mp3-playerul creat special pentru mamici, dar si pentru bebelusii lor inca nenascuti. Aparatul se fixeaza pe burtica femeii cu niste curele speciale, pe care sunt plasate mai multe boxe, prin intermediul carora sunetul ajunge direct la urechile delicate ale micutilor, scrie Cancan.

Simte ploile cu ajutorul migrenelor. Daca meteorologii mai pot gresi in ceea ce priveste predictiile lor, Shakira Robson, o britanica de 29 de ani, este convinsa ca ea nu greseste niciodata cand spune ca va ploua, pentru ca sufera de migrene de fiecare data cand acest lucru urmeaza sa se intample. Femeia sustine ca isi poate da seama chiar si de cantiatea de apa care va urma sa cada in functie de intensitatea durerilor ei de cap, scrie Libertatea.

A plecat de Craciun la cumparaturi si s-a intors acum. O femeie care, in pragul Craciunului, a pretins ca pleaca la cumparaturi pentru a lua un curcan, a revenit acasa dupa o luna. Kay Ure nu i-a dat sotului nici un semn de viata. Din cauza caderilor abundente de zapada, femeia a ramas izolata intr-un sat aflat la peste 30 de kilometri de casa, scrie Click.

Barbat arestat pentru ca a muscat un politist de sfarc! Cearta dintre cei doi a izbucnit din senin si s-a terminat cu o bataie in toata regula. In valtoarea incidentului, Fernando Cooper l-a muscat de sfarc pe oponentul sau. Politistul a fost transportat la spital, el pierzand foarte mult sange. Medicii au declarat ca nu au mai putut face nimic pentru barbat, care a ramas fara unul dintre sfarcuri, scrie Cancan.

Trexa EV, platforma ce iti permite sa iti construiesti propria masina. S-a intamplat de multe ori sa ne placa o masina si toata tehnologia de care dispune insa sa fim nemultumiti din punct de vedere al designului. Cei de la Trexa au gasit o solutie pentru acest mic incovenient si ofera un kit de dezvoltare cu o platforma electrica modulara care pune la dispozitie cumparatorului toate cele necesare pentru a crea designul dorit, scrie AutoDigest.ro.