Mihai Bendeac: Nu se masturbeaza? Sunt niste vaci. (Antena 3)

Mihai Bendeac s-a aratat dezgustat de mentalitatea 'retrograda' a femeilor de la noi din tara care cred ca sunt mai serioase daca nu se masturbeaza. "Zici ca nu te masturbezi fiindca asa esti mai serioasa? Pai esti o vaca atunci", a declarat Bendeac la "Sinteza zilei" (Antena 3)

Marijuana (Dana Coteanu): "Mi-au furat vocea prin televizor! (Cancan)

Cunoscuta cantareata este convinsa ca multe dintre lucrurile rele care i s-au intamplat de-a lungul timpului au fost cauzate de aparitiile televizate, care au expus-o gandurilor necurate ale unor telespectatori.

"Toti au crezut mereu ca sunt o drogata, dar nimeni nu a stiut adevarul. Eu sunt convinsa ca oamenii au ajuns sa creada ceva despre mine si o fac cu atata putere, incat ajunge sa mi se intample. Am observat asta in special cand apaream la TV. In felul asta e cel mai usor, ca ma vad la televizor si incep sa se concentreze asupra mea. Asa mi s-au intamplat cele mai urate lucruri, in frunte cu moartea mamei mele. Asa mi-au furat si vocea, dar intre timp mi-am revenit si am hotarat sa nu mai apar asa de des la TV, ca sa ma protejez", a declarat Marijuana.