Un suc cu imaginea lui Stalin, din februarie in Rusia. Un suc cu imaginea fostului dictator sovietic, Iosif Stalin, va fi pus in vanzare in februarie in Rusia, pentru a marca 67 de ani de la victoria din batalia de la Stalingrad, din cel de-al Doilea Razboi Mondial. Directorul fabricii Pivovar din Volgograd, Boris Izgarcev, este de parere ca ideea este una excelenta desi Stalin a fost un tiran responsabil de moartea a milioane de persoane nevinovate, scrie Cancan.

Spectacol bizar de moda la Berlin. Designerul Patrick Mohrm, cunoscut pentru stilul sau extravagant, a prezentat la festivalul de moda de la Berlin un spectacol mai special. Hainele au fost bizare, modelele au fost ... neobisnuite. Reprezentatia, care i-a socat pana si pe cei mai experimentati fotografi, a avut o tema unisex, concentrandu-se pe ideea ca diferentele dintre barbati si femei nu sunt importante, potrivit creatorului de moda, scrie Libertatea.

Cel mai "paros" chinez din lume: nu s-a mai tuns de 60 de ani! Un vraci din China a recurs la o masura extrema in ceea ce priveste podoaba sa capilara. N-a mai tuns-o de 60 de ani si si-o tine legata intr-o plasa, la ceafa. Peng Fu, in varsta de 80 de ani, si-a lasat parul sa creasca in momentul in care s-a apucat de medicina traditionala chinezeasca, la 20 de ani. Acesta a observat ca pacientii sai se vindecau mai repede daca nu se mai tundea, scrie Click.

Talharit in timpul unei partide de sex. Un italian de 56 de ani a fost batut si talharit in timp ce intretinea o partida de sex cu o fata de 18 ani, in apartamentul sau din Arad. Un individ cu cagula a fortat geamul, a intrat in casa si, dupa ce l-a lovit de mai multe ori cu pumnii in fata, i-a smuls lantisorul de aur si un inel, iar din buzunarul pantalonilor i-a luat 500 de lei, scrie Cancan.

Si-a indesat 44 de soparle in lenjeria intima. Un german care avea 44 de soparle indesate in lenjeria intima a fost prins pe aeroportul international Christchurch, Noua Zeelanda in timp ce incerca sa iasa din tara cu speciile protejate de lege, informeaza site-ul Washington Post. Hans Kurt Kubus, in varsta de 58 de ani, intentiona sa iasa din tara ilegal cu reptilele pentru a le vinde. Barbatul a recunoscut ca facea comert cu speciile pe cale de disparitie fara a avea licenta, scrie Libertatea.

Mata care a batut ursul. Pisicile au evoluat. Nu mai alearga dupa soricei, nici nu se mai sperie de caini, ci se iau la „tranta” chiar cu „regele padurilor”. Desi ursul este de 50 de ori mai mare decat ea, pisica Mimine, din Quebec, Canada, nu se sfieste si-l invita pe mos Martin la o partida de bataie parte-n parte. Asta dupa ce mamiferul salbatic si-a permis sa urce treptele cabanei si sa bage botul in punga cu peste a felinei tigrate. Mai mult, ursul a furat plasa si s-a indreptat catre padure, scrie Click.

La 13 ani a violat o tanara de 20. Balan Khan, un baietel britanic in varsta de 13 ani, isi va petrece urmatorii trei ani din viata in inchisoare. Pustiul se face vinovat de jaf, precum si de violarea unei tinere in varsta de 20 de ani. Potrivit politistilor, Balan a incercat intai sa isi sufoce victima, apoi a agresat-o sexual, ducand-o intr-o zona parasita din oraselul Stoke-on-Trent, scrie Cancan.