Sosete "fara miros" pentru soldati. Armata israeliana a anuntat ca militarii sai vor fi echipati cu sosete speciale, ce pot fi purtate timp de doua saptamani, scrie AFP. Nu exista niciun pericol pentru piele, potrivit cotidianului Maariv. Sosetele care contin in tesatura un compus metalic urmeaza sa fie distribuite soldatilor peste o luna, din martie, scrie EvZ.ro

Face arta din mancare. La Hotelul Imparatul Romanilor Aurelius din Poiana Brasov, meniurile se servesc intr-un mod aparte. Fiecare portie vine insotita de o sculptura intr-o ridiche, intr-un morcov sau chiar intr-o ceapa, pentru ca bucatarul-sef, Gheorghe Cojocaru (50 de ani), vrea sa ii incante pe clienti nu doar cu gustul preparatelor sale, ci si cu aspectul mancarurilor. Considerat cel mai bun bucatar din Poiana, scolit in Germania si in Franta, Gheorghe Cojocaru vrea sa ii impresioneze pe clientii care vin la restaurantul Hotelului Imparatul Romanilor Aurelius si cu decoratiunile culinare pe care le realizeaza, scrie Libertatea.

Cei nascuti in august nu le au cu scoala. Desi pare greu de crezut, luna in care am venit pe lume dezvaluie o gramada de lucruri interesante despre parcursul nostru in viata. Bunaoara, potrivit unei echipe de cercetatori din Marea Britanie, persoanele nascute in august nu dau dovada de aptitudini remarcabile atunci cand vine vorba de scoala si au sanse mult mai mici sa intre la universitate decat persoanele nascute in alte luni ale anului, scrie Cancan.

Sperma are calitati antidepresive. Unii cercetatori fac studii bizare. Pe primul loc sunt cei britanici, asa cum se va observa si din informatiile prezentate mai jos. Trei oameni de stiinta, Gallup, Burch si Platek, au demonstrat in urma unor studii ca sperma are un efect antidepresiv, scrie Libertatea.

1500 de pisici destinate consumului, descoperite langa Shanghai. Un camion cu 70 de cutii in care erau inchise 1500 de pisici, ce urmau a fi gatite si mancate, a fost descoperit de catre activistii pentru drepturile animalelor, langa Shanghai. O mare parte dintre acestea aveau zgarda si medalion cu nume. Totul se intampla pe fondul informatiilor recente potrivit carora China ar putea pune capat traditiei vechi de secole si sa scoata cainii si pisicile din meniurile restaurantelor. Aceasta ar fi prima lege din aceasta tara contra abuzului asupra animalelor, scrie Click.

Un bebelus din SUA s-a nascut fara ochi. O fetita din Florida, Statele Unite, s-a nascut cu o afectiune extrem de rara: sufera de anoftalmie, care se dezvolta in timpul sarcinii si duce la absenta totala a tesutului ocular. Doctorul care o trateaza pe micuta Brielle Garrison spune ca in cariera sa de 22 de ani nu a mai vazut un caz de anoftalmie, aceste mutatii fiind foarte rar intalnite. Mama fetitei, in varsta de 15 ani, spune ca, in ciuda greutatilor, fetita va fi iubita ca un copil normal, noteaza Libertatea.

Sara Balint: «Am cel mai frumos fund de emigranta din Europa de Est!». La cei doar 23 de ani, fotomodelul Sara Balint, care traieste acum la Toronto, doreste sa fie recunoscuta in toata lumea pentru “cel mai frumos posterior al unei emigrante din Europa de Est”. Inca de la varsta de 13 ani, tanara, originara din Ungaria, a aparut pe podiumurile de moda si, de atunci, numele sau a devenit tot mai cunoscut. Sara, o blonda cu ochii caprui, se considera o femeie “ambitioasa si impulsiva”, scrie Click.

Sinucigas, salvat de o papusa gonflabila. Un chinez a carui sotie a murit si al carui fiu a plecat la studii a incercat sa se sinucida, motivul invocat de autoritati fiind singuratatea. Barbatul s-a aruncat in gol din apartamentul in care locuia, dar a vrut sa moara alaturi de papusa sa gonflabila. Spre norocul sau, el a aterizat chiar pe papusa gonflabila, care i-a salvat viata, dar, din pacate, si-a pierdut utilitatea de jucarie sexuala, noteaza Libertatea.

Copil de 7 ani din SUA, ucis de Botox? O fetita in varsta de sapte ani din California, care suferea de paralizie cerebrala, a murit in urma unui tratament cu Botox. Faimosul ser este folosit indeosebi in industria cosmetica, dar el poate fi prescris si pacientilor care sufera de paralizie cerebrala, pentru relaxarea muschilor. Kirstin Spears a inceput sa-l foloseasca la varsta de sase ani, la indicatiile medicului sau, pentru a-i calma spasmele din picioare, scrie Click.

I-a smuls inima din piept pentru ca nu l-a angajat. Lipsa unui loc de munca poate sa te faca sa-ti pierzi mintile, mai ales atunci cand suferi deja de ceva probleme psihice. Un barbat din New York a omorat cu sange rece, intr-un mod grotesc, o femeie de la o agentie de recrutare a fortelor de munca, deoarece aceasta nu a fost in stare sa-i gaseasca un serviciu, scrie Libertatea.

Roller Sphere - masina viitorului cu "mers de omida" si echilibru giroscopic. Obiectul din poza ce seamana cu o sfera din sticla este de fapt un autovehicul numit "Rooler sphere". Ciudatul concept poate adaposti doua persoane si este dotat si cu o cusca de protectie, airbaguri, centuri de siguranta si un sistem pentru absorbirea socurilor, noteaza AutoDigest.ro.