Sta in picioare pe perete! Johan Lorbeer, un iluzionist german, i-a lasat cu gura cascata pe vizitatorii Centrului de Arta Contemporana din orasul spaniol Malaga. El a socat audienta stand in picioare pe un perete, nemiscat, timp de cateva ore. Desi pare ca artistul sfideaza legile gravitatiei, in realitate este vorba despre o iluzie optica, existand mai multe suporturi care il ajuta sa stea intr-o asemenea pozitie, scrie Cancan.

Japonezii au inventat "aparatul de apucat chipsuri". Inca o inventie inutila a japonezilor a aparut pe piata! La un targ culinar organizat in aceasta perioada, asiaticii au prezentat un aparat care te ajuta sa mananci chipsurile. Dispozitivul, care ar putea fi botezat "apucatorul de chipsuri", are un design care seamana cu o mana, scrie Cancan.

Apartament de lux intr-un avion. Un avion de mici dimensiuni de pe aeroportul din orasul olandez Teuge a fost transformat intr-un apartament de lux pentru turistii care doresc sa locuiasca pe timpul vacantei intr-un loc inedit, de care sa-si aduca aminte multa vreme. Apartamentul respectiv este pentru doua persoane si este dotat cu jacuzzi, dusuri separate, sauna cu infrarosii, mini bar, trei televizoare LCD, DVD si o colectie impresionanta de filme, aer conditionat si multe altele. De asemenea, are un dormitor impresionant si o bucatarie utilata ultramodern. Turistii se inghesuie sa rezerve ineditul apartament, pretul fiind de 350 de euro pe noapte, scrie Cancan.

A scapat de cancer consumand zilnic 3 pachete de tigari si 12 sticle de bere. O femeie din China s-a vindecat de cancer cu ajutorul tutunului si alcoolului. Tian Mei, in varsta de 38 de ani, a fost distrusa cand medicii au diagnosticat-o cu cancer cervical si rectal. Femeia, profesoara de muzica, a fost nevoita sa renunte la jobul ei si sa urmeze un tratament care sa o ajute sa se vindece. Opt ani, Tian Mei s-a luptat cu cancerul, dar starea i s-a inrautatit si s-a lasat pagubasa. Astfel, aceasta a inceput sa fumeze cel putin trei pachete de tigari si sa consume 12 sticle de bere pe zi, bucurandu-se de fiecare clipa a vietii. Desi a renuntat la tratament si ducea o viata nu tocmai indicata unui bolnav de cancer, medicii au ramas fara cuvinte cand au descoperit la ultimele investigatii ca Tian Mei nu mai avea nici urma de cancer in organism. Integral in Libertatea.

Omul care te face sa slabesti prin hipnoza. Paul McKenna a devenit milionar in dolari dupa ce si-a publicat cartea „Eu pot sa te fac sa slabesti". Vedetele se napustesc la cabinetul lui pentru a da jos kilogramele in plus dupa o sedinta de hipnoza. Pentru ca rezultatul dietelor nu dadea roade, Courtney Love a facut apel la McKenna. Vaduva lui Kurt Cobain a ajuns sa aiba o silueta scheletica, dupa o luna de zile de la momentul hipnozei. In timpul sedintelor, "gurul" isi face pacientul sa constate de ce alimente are nevoie corpul lui pentru a slabi, scrie Click.

Au mers pe jos 400 de kilometri fiindca nu aveau bani de tren. Doi studenti chinezi au parcurs pe jos 400 de kilometri, timp de o saptamana pentru a ajunge in orasul de bastina. Jiang Wenlong (19 ani) si Zhang Linghhui (20 ani) ambii boboci la doua universitati din orasul Changsha, provincia Hunan (China) s-au gandit ca in acest fel nu trebuie sa mai plateasca biletele de tren si, in plus, pot sa-si testeze rezistenta la efort si conditii grele. Cei doi au plecat din Changsha pe 21 ianuarie iar sapte zile mai tarziu au ajuns in orasul natal, Yongchuan. Au indurat frigul, foamea si au dormit in saci de dormit plini de apa, insa aventura, peisajele unice si oamenii cumsecade pe care i-au intalnit au facut ca efortul sa fie o nimica toata. Integral in Click.

Un american isi transforma Hummer-ul H2 in trasura. Jeremy Dean, un artist nascut la New York, s-a apucat sa transforme un Hummer H2 intr-o trasura. Inspirat de catre automobilele transformate in trasuri, denumite "Hoover carts", in perioada recesiunii din 1930, americanul a cumparat un model Hummer H2 si s-a apucat deja de un an sa-l transforme intr-o trasura de colectie. Integral pe AutoDigest.ro