Un manechin s-a oferit sa le faca sex oral politistilor ca sa nu-l aresteze. Un manechin cunoscut in lumea modei din New York se distra zilele trecute in Arkansas si a cam intrecut masura. La sosirea politiei, barbatul de 21 de ani a oferit servicii sexuale autoritatilor in schimbul renuntarii la acuzatii. Nick Snider, care in 2008 s-a clasat pe locul V in topul Forbes al celor mai bogati manechini din lume, a baut si a inceput sa faca scandal pe strada. Autoritatile au fost sesizate si au venit imediat sa-l aresteze pe tanar, scrie Libertatea.

In Italia se vinde bere cu canabis. In Italia se comercializeaza o bere cu canabis, denumita "Mary Jo", importata din Republica Ceha, potrivit unui articol publicat pe pagina electronica a ziarului "Leggo". Berea contine o cantitate de canabis si din acest motiv a fost confiscata in urma cu ceva vreme de la cel care o distribuie in Peninsula, scrie Click.

Goneste cu masina pe franghie. Cand germanul Johann Trauber, in varsta de 55 de ani, isi pune ceva in minte nu are liniste pana visul nu i se transforma in realitate. In urma cu cateva zile, barbatul a reusit sa isi depaseasca un record personal, stabilit in anul 2004, in fata a zeci de fani adunati la periferia orasului Freiburg. Mai exact, Johann a izbutit sa parcurga 120 de metri la volanul automobilului personal, un Ford Fiesta, suspendat pe doua franghii la 20 de metri deasupra solului. Daca in urma cu sase ani Trauber a facut aceeasi cascadorie, dar nu a condus decat cu 15 kilometri la ora, de data aceasta, germanul si-a imbunatatit considerabil performanta. Viteza pe care a inregistrat-o acum a fost de 37,3 kilometri pe ora, scrie Cancan.

A inghitit 18 sabii simultan. Un artist din Australia a stabilit un nou record mondial dupa ce a inghitit 18 sabii concomitent, fiecare cu o lungime de peste 70 de centimetri. Chayne Hultgren, cunoscut si sub numele de scena de The Space Cowboy, si-a doborat propriul record stabilit in 2008, varandu-si pe gat sabii de 72cm lungime, in cadrul unui eveniment desfasurat in aer liber, la Sydney, scrie Libertatea.

Proprietarii de pisici, mai inteligenti decat cei de catei. In urma unui studiu realizat de oamenii de stiinta de la universitatea din Bristol s-a constatat ca numarul persoanelor cu studii superioare care au drept animale de companie felinele este cu 36% mai mare decat cel al posesorilor de caini. In plus, pisicile par sa fie preferate si de familiile in care membrii acestora sunt persoane foarte ocupate, cu servicii stresante si copii mici, scrie Cancan.

Iata cele mai ciudate banci din lume. Un parc fara banci e ca cerul fara stele, asa ar suna parafrazarea unei celebre maxime. Poate la asta s-au gandit si cei care au creat banci pentru toate dimensiunile de sezut, banci suspendate, rotite, colorate, bulbucate. Aceste banci sunt, intr-un cuvant, ciudate, scrie Click.

Sarah Palin umbla cu fituici in palma. Aflata la Nashville, la o intrunire politica, Palin s-a facut de ras dupa ce a dezvaluit, fara sa vrea, ca foloseste fituici intocmai ca o scolarita. Mai multi fotografi acreditati la eveniment au reusit sa surprinda faptul ca fostul guvernator de Alaska avea scrise in palma cuvintele-cheie pe care trebuia sa le rosteasca in timpul discursului. Printre acestea se aflau "energie", "taxe", "sa ridicam spiritul american", "reducerea bugetului", scrie Cancan.