Soldatii SUA mananca scorpioni, soparle si broaste. Soldatii SUA au avut parte marti de un antrenament dur, la baza navala din Chonburi,Thailanda, in cadrul caruia au invatat sa omoare cobra si sa faca fata scorpionilor sau soparlelor. Sesiunea de antrenament, ce poarta numele Cobra Gold 2010 este pe de o parte amuzanta, iar pe alta dezgustatoare. Militarii invata sa supravietuiasca in conditii grele, ei fiind obligati sa manance soparle, broaste sau scorpioni si se lupta cu cobre, pe care trebuie sa invete cum sa le omoare, scrie Libertatea.

"Poftiti, serviti bere de la sani!" O britanica trecuta de prima tinerete a facut furori intr-o statiune din Thailanda, aparand pe strada, alaturi de sotul ei, in chiloti si topless. De sani, insa, femeia avea agatat un dispozitiv, asemanator unui dozator, din care servea bere. Este vorba de doua cutii cu bere la care sunt atasate niste furtunuri care sunt legate de dozatoarele montate pe sani, scrie Cancan.

Un politist a muls lapte de la o tanara mamica. O tanara de 21 de ani din Florida, SUA, l-a dat in judecata pe un politist, acuzandu-l ca a muls lapte de la sanul ei, in timpul unei perchezitii corporale.Potrivit postului de televiziune Local 6, Rachel Cortez se afla cu niste prietene intr-un club intr-o noapte, cand a fost oprita de un politist, Brandon Loverdy, care a chemat-o afara, in parcare, si a supus-o unei perchezitii. In timpul acesteia i-a bagat mana pe sub bluza si a prins-o de sanul drept. Femeia alapta, pentru ca nascuse recent, iar barbatul a inceput sa-i stranga sanul, scrie Libertatea.

Schiaza dezbracati! Zapada abundenta si frigul par sa nu ii sperie pe impatimitii sporturilor de iarna, care abia asteapta sa ajunga pe partii pentru a-si demonstra talentul. In ultima vreme, insa, acestia au gasit si o alta modalitate de a face exercitiile fizice mult mai atractive. Astfel au aparut in Rusia si Franta concursuri de schi si snowboarding la care doritorii participa imbracati sumar, doar in costume de baie, scrie Cancan.

Un joc din Japonia te invata cum sa violezi tinere in metrou. Cu ocazia zilei "Safer Internet Day" (ziua pentru un Internet mai sigur), ministrul tineretului din italia, Giorgia Meloni, a criticat drastic jocul japonez "RapeLay" si pe cei care ofera posibilitatea ca acesta sa fie descarcat din retea. Potrivit ziarului Leggo, jocul japonez ii permite utilizatorului sa simuleze cu personajul sau virtual un viol adevarat. Desi comercializarea jocului este interzisa in Europa, acesta poate fi descarcat gratuit cu usurinta de pe Internet. Obiectivul jucatorului de "RapeLay" este sa hartuiasca si sa violeze tinere in metrou, scrie Click.

Popeye Marinarul este neamt si are 22 de ani. Matthias Schlitte este un tanar de 22 de ani din Germania care este supranumit Popeye Marinarul din cauza ca are antebratul drept mult mai mare decat cel stang. Germanul este practicant de skandenberg si de aceea a ajuns sa i se dezvolte un antebrat mai mult decat celalalt, scrie Cancan.