Centura de castitate pentru cateluse. Un american a inventat o centura de castitate pentru catei. Dexter Blanch, de 51 de ani, din statul american Louisiana, s-a saturat sa o moseasca an de an pe catelusa sa. "De fiecare data cand intra in calduri, Betty se intorcea acasa gravida. Asa am inventat Sistemul Antireproducere pentru Catei. Materialul foarte usor, dintr-o textura panzata, permite cainelui sa isi faca nevoile nestingherit, dar impiedica orice tentativa de reproducere", a explicat americanul, potrivit Click.

Gravida de 240 de kg adusa la spital cu pompierii. Victoria Lacatus este din Draganesti-Olt si a fost internata initial la un spital din Craiova. In urma cu noua luni avea 220 de kilograme, iar in timpul sarcinii s-a ingrasat inca 20. Ea ne-a marturisit ca nu poate renunta la mancare. Ea a ajuns la Spitalul Municipal din Bucuresti aseara, transferul in spital facandu-se cu ajutorul a doua echipe de pompieri de la ISU Bucuresti. Pentru deplasarea femeii in spital a fost constituita o echipa de 11 brancardieri si pompieri, scrie Cancan.

A inviat din morti, cand era imbalsamata. O femeie din Cali, Columbia, a inviat din morti, zilele trecute, cand cei de la serviciile funerare o imbalsamau, pentru a o pregati de inmormantare. Potrivit news.com.au, femeia fusese declarata morta cu o zi inainte, dupa ce fusese internata in coma. Medicii au anuntat tragedia, i-au intocmit certificatul de deces, iar trupul a fost preluat de familie si dus la un centru de servicii funerare, scrie Libertatea.

Se transforma intr-un schelet ambulant din cauza unei maladii rare. O tanara din Statele Unite sufera de o afectiune extrem de rara, care-i transforma corpul intr-o statuie vie. Ashley Kurpiel, in varsta de 28 de ani, din Georgia, a fost diagnosticata cu aceasta boala inca de cand avea trei ani, la doar cinci luni dupa ce medicii i-au amputat din greseala bratul drept, crezand ca are o tumoare canceroasa. Cresterea anormala din trupul ei era cauzata de fapt de fibrodysplasia ossificans progressiva (FOP), o afectiune ciudata care-i osifica muschii si tendoanele, determinand-o intr-un final sa nu se mai poata misca vreodata, scrie Click.

La 85 de ani, face trafic cu heroina. Hannelore M., o bunicuta in varsta de 85 de ani din Solingen, Germania, se face vinovata de contrabanda cu droguri, cot la cot cu fiul si nepotul ei, amandoi dependenti de heroina si cocaina. Femeia, care a fost poreclita de jurnalistii germani Bunicuta Droguri, si-a recunoscut faptele in fata magistratilor, carora le-a povestit cum de a ajuns sa aduca narcotice din Olanda si sa isi transforme casa in depozit pentru acestea, scrie Cancan.

Dat afara de la o emisiune culinara dupa ce a recomandat carnea de pisica. Un cronicar gastronomic de origine italiana a fost concediat de la emisiunea sa deoarece a laudat "gustul delicat" al carnii de pisica. Televiziunea publica RAI a anuntat luni ca nu-l va mai solicita pe Beppe Bigazzi, in varsta de 77 de ani, pentru emisiunea de pranz 'La prova del Cuoco', in cadrul careia recomandase gatirea pisicii dupa lasarea ei la marinat trei zile, scrie Libertatea.

Geniu la trei ani! Cu un IQ de 140 a intrat in Mensa. Un baietel in varsta de trei ani din Marea Britanie a devenit unul dintre cei 30 de copii de pana la 10 ani a caror inteligenta a fost recunoscuta de prestigioasa societate a oamenilor cu un IQ mult peste mediu. Pana sa implineasca doi ani, William Potter cunostea deja alfabetul, culorile si numara pana la 20. "Citea placutele masinilor inca din vremea in care era in carucior", a povestit mama acestuia, potrivit Click.