La 57 de ani vrea sa arate ca in desene animate. Dupa ce timp de 5 ani a trecut de multe ori prin mana chirurgului pentru a arata ca personajul ei preferat de desene animate, Annette Edwards isi consuma pensia pentru a se intretine. Dupa ce a dat peste 16.000 de dolari pe operatii estetice, bunica din Marea Britanie, Annette Edwards, a ajuns la fundul sacului. "Am visat de mica sa arat ca Jessica Rabbit si asta am facut. Am inceput operatiile la o clinica in Londra. Din pacate, la varsta mea, tratamentele de infrumusetare si operatiile estetice trebuie repetate mai des", s-a plans bunica Edwards, care are zece nepoti. "Totul a inceput cu o operatie de ridicare de sani, implanturi in obraji si botox. Modelarea a venit ulterior. Asa am ajuns sa arat anul trecut ca Jessica Rabbit, acum trebuie sa o iau de la capat", a declarat bunica pentru un post de televiziune britanic. Integral in Click.

Un barbat a furat 1.200 de perechi de pantofi. Un hot a furat sute de perechi de pantofi din capitala Coreei de Sud. Toate infractiunile au fost savarsite la inmormantari, la care participa dandu-se drept ruda indurerata a decedatului. O traditie care dovedeste respect fata de raposat, prevede ca cei care participa la inmormantare sa renunte la incaltari. Acesta era momentul pandit de hot. El renunta la pantofii sai ieftini si pleca acasa cu o pereche noua, scrie Click.

123 de prezervative cu cocaina gasite in stomacul unui traficant. Politistii de frontiera de la Geneva au facut o descoperire...greu de inghitit. Oamenii legii au ramas muti de uimire cand au vazut radiografia unui barbat care avea in stomac 1,7 kilograme de cocaina, in 123 de prezervative. Puse cap la cap, prezervativele se intind pe o lungime de cinci metri si jumatate! Traficantul nigerian inghitise prezervativele unul cate unul, dupa ce le-a uns in prealabil cu ceara, pentru a aluneca mai usor, scrie Click.

A adormit la propria nunta! Un mire din Rusia a fost atat de epuizat de organizarea de dinaintea nuntii, incat a adormit la petrecerea de dupa ceremonie. Tanarul barbat si-a sprijinit capul de umarul consoartei si a adormit bustean imediat. Mireasa si invitatii nu au fost deloc deranjati, continuand sa discute si sa petreaca, scrie Cancan.

O sticla de vin din oase de tigru costa 600 de lire! 250 de grame de oase se vand cu 250.000 de lire! Ca niste scheleti, plini de bube si crescuti in conditii mizerabile, 1.500 de animale isi asteapta sfarsitul, spre deliciul consumatorilor unui vin extrem de rar. Valoarea oaselor lor este una imensa. 250 de grame de oase de tigru sunt vandute cu 250.000 de lire sterline, informeaza Daily Mail. Mai mult, o sticla de vin produsa din astfel de oase costa 185 de lire sterline, iar varianta de colectie ajunge la 600 de lire. Integral in Cancan.

Audi ia peste picior BMW intr-o noua reclama. Este bine cunoscuta concurenta acerba dintre Audi si BMW, fiecare companie sustinand ca are o masina mai buna. In ultimii ani insa "razboiul" dintre cele doua celebre marci se duce si in lumea reclamelor si a viralelor, cei doi concurenti aplicandu-si pe rand "lovituri sub centura". Puteti vedea mai jos cum masinile Audi si cei care le conduc le "iau fata" celor de la BMW. Integral pe AutoDigest.ro.

Un batranel de 88 de ani a fost acuzat ca a piratat filmul Avatar pentru sotia sa. Bărbatul a povestit că a vrut să-i facă o surpriză soţiei sale care îşi dorea să vadă filmul Avatar. Cum aceasta nu se putea deplasa la cinema, bărbatul a mers şi a filmat pelicula ce rula într-un cinematograf. În timp ce filma însă, a fost surprins de manager, iar acesta a chemat poliţia. Bătrânelul, care avea nu mai mult de 1,52 înălţime şi purta nişte ochelari mari, a explicat că vroia să-i ofere şi consoartei sale posibilitatea de a viziona pelicula. Oamenii legi i-au şters însă înregistrarea şi l-au lăsat să se uite în continuare la film. Integral in Libertatea.