Nu are iubita de 12 ani fiindca se iubeste pe sine. Jason Cowan (36 de ani) este obsedat de trupul sau. El sustine ca, in momentul in care merge la sala si isi incordeaza muschii, se simte cel mai fericit om din lume. Barbatul a marturist ca se iubeste mult prea mult pe sine pentru a mai putea iubi o femeie. Nu a mai avut o prietena de 12 ani, scrie Click.

Pui de veverita adoptat de pisica. Nu mica a fost surpriza unei familii din Sussex, Marea Britanie sa descopere ca printre puii pisicutei Kitty se aciuase un pui de veverita. La inceput, toata lumea a crezut ca micuta acrobata va sta putin timp si va pleca. Insa nu a fost asa. Kitty a adoptat veverita si a inceput sa o invete sa se joace cu ceilalti pui ai ei. Chiar daca au observat ca este putin diferita de ei, fratii au primit-o cum se cuvine pe micuta botezata Fink. Integral in Click.

Smarald de 1,2 kilograme descoperit in Zambia. Un smarald descoperit de curand are toate sansele sa intre in categoria celor mai impresionante bijuterii din lume, avand o structura aproape pura si o greutate de 6,225 carate (1,245 kilograme). Denumit "Insofu" - elefant in limba locala, bijuteria imensa a fost gasita pe 5 februarie, in mina Kagem (Zambia) amplasament aflat sub administrarea producatorului de bijuterii Gemfields. Integral in Click.

El e cel mai inalt caine din lume. Il cheama George, e un caine din rasa Great Dane si a fost incoronat weekendul trecut drept "Cel mai inalt caine din lume". Patrupedul din Arizona, SUA, a fost masurat si intors pe toate partile de catre reprezentantii Cartii Recordurilor care au ajuns la urmatoarele concluzii: George are o latime (cap-coada) de 220 de centimetri, o inaltime (talpa-umar) de 109 centimetri si cantareste 156 de kilograme. El este mai mare chiar si decat fostul detinator al titlului, care avea "numai" 106 centimetri inaltime, scrie Libertatea.

Motanul care se crede gaina si cloceste oua. Un pisic din Northern Territory, Australia, crede ca e gaina si isi ia atributiile de closca in serios. Bustopher are patru ani si mereu s-a inteles bine cu animalele de la ferma unde locuieste, dar recent a dezvoltat un comportament de-a dreptul bizar. Potrivit proprietarei sale, Naomi Oliver, motanul petrecea foarte mult timp cu gainile. Intr-o zi, l-a vazut asezat in cuibar... clocind oua. L-a lasat in pace, crezand ca sta lenes, acolo, pentru ca e bine si cald. Totusi, cand a observat ca Bustopher nu se ridica din cuibar, femeia a inceptut sa banuiasca faptul ca motanul cloceste oua. Si asta a facut, trei zile la rand. Se ridica rar din cuibar, pentru a manca pe graba, dupa care se ducea repede si se aseza pe oua, scrie Libertatea.

ABV-ul: vehiculul militar de 72 de tone folosit de NATO in Afghanistan. Pentru incursiunea si preluarea controlului de catre trupele NATO in orasul Marjah, aflat mult timp sub control taliban, a fost folosita o noua tehnologie militara ce s-a aflat sub productie inca din 1990 si a fost finalizata de curand. ABV-ul (Assault Breacher Vehicle) este cea mai noua arma a aliatilor ce cantareste 72 de tone. ABV-ul are un motor de 1.500 CP si un plug cu o latime de 4,5 metri folosit pentru a detona si elimina fara probleme minele de teren. Daca plugul ce intra in pamant pe o distanta de 36 cm nu este in stare sa scoata la iveala unele mine ingropate mai adanc, atunci rachete cu explozic C-4 de grad inalt pot fi folosite pentru detonarea acestor mine de la o distanta favorabila de 137 metri. Integral pe AutoDigest.ro.