Competitie topless pe saniute. Un sport controversat, amenintat cu interzicerea lui in trecut, s-a bucurat de atentia a mii de spectatori in Germania. Este vorba despre turneul topless de sanius. In timp ce in Canada sportivii concureaza la Jocurile Olimpice de Iarna, in Germania, 30 de barbati si femei, imbracati doar in lenjerie intima, au sfidat temperaturile scazute si s-au intrecut cu saniile pe partia de 100 de metri lungime din Braunlage, scrie Click.

Un caine si-a denuntat stapanul la politie. Doi ofiteri de politie au gasit un caine agitat pe strada, in localitatea Euskirchen, si i-au luat urma pana in fata unui bloc. Cei doi politisti au fost condusi, apoi, de patruped pana in fata usii unde locuia proprietarul sau, iar cand barbatul, in varsta de 59 de ani, a deschis usa, patrupedul s-a dus glont la unul dintre sertarele dulapului din sufragerie. Simtind ca ceva este in neregula, politistii au dat buzna in casa barbatului si au inceput sa cotrobaie prin dulap. Ofiterii au gasit peste un kilogram si jumatate de marijuana, iar barbatul a fost dus la sectie pentru a fi interogat, scrie Cancan.

Medicii din Statele Unite cer schimbarea formei hot-dog-ului. Academia Americana a Medicilor Pediatri au inaintat o petitie prin care doresc sa schimbe forma hot-dog-ului, pe motiv ca forma alungita duce la accidente, cum ar fi asfixierea, mai ales in cazul copiilor, informeaza theglobeandmail.com. Medicii considera ca produsul de forma cilindrica creste riscul de asfixiere in randul celor mici. Cifrele sunt de partea medicilor si arata ca 17% dintre cazurile de asfixiere la copiii sub 10 ani se produc din cauza hot-dog-ului, scrie Libertatea.

Si-a facut rochie de prezervative. O studenta din New York si-a facut imbracaminte din prezervative nefolosite. Emma Kaywin a reusit sa-si confectioneze astfel doua rochii si un blazer, pe care spune ca le-a si purtat. Ea a fost criticata pentru indrazneala de a se imbraca in acest mod, scrie Click.

O familie din Marea Britanie traieste fara tehnologie. Richard si Miranda Jones, in varsta de 42 de ani au inceput un experiment social in urma cu sase ani. Ei au decis sa renunte la tehnologia din casa, dupa ce au observat ca unul dintre cei sase copii ai lor era mai putin irascibil daca nu se juca pe calculator. "Mergeam la mare si mi se parea ca cei mici de-abia asteptau sa se intoarca acasa pentru a se juca pe computer", povesteste Miranda, potrivit Cancan.

Au spus "iDo" intr-un magazin Apple. Un cuplu de origine asiatica si-a unit destinele de Valentine's Day, intr-o locatie cat se poate de... speciala pentru ei: intr-un magazin Apple din centrul New York-ului. Au ales acest loc pentru ca nu sunt religiosi si, in plus, s-au cunoscut intr-un astfel de magazin, acesta devenind "biserica" lor. Era normal, si-au spus ei, ca nunta sa aiba loc printre produsele lor favorite, preot sa fie un "Steve Jobs" care sa citeasca predicile de pe un iPhone, iar verighetele au fost aduse pe un iPod din prima generatie, scrie Libertatea.

Un preot a sunat la linia erotica cu bani din cutia milei. Un pastor spaniol din Toledo este acuzat de superiorii bisericii ca a sustras banii parohiei pe care o conducea pentru a plati filme porno achizitionate de pe internet si mai multe apeluri la linia erotica.La primul interogatoriu, preotul, in varsta de 27 de ani, paroh in localitatea Totanés y Noez, Toledo, a marturisit ca a luat bani din fondurile fratiei, dar spera ca ancheta va stabili cauzele reale ale fraudei sale, scrie Click.

Incredibil! Priviti cum arata autostrada federala Moscova-Yakutsk. Aceasta este autostrada federala Moscova-Yakutsk, oras denumit astazi Lena. Drumul nu are suprafata asfaltica, desi este considerat de importanta vitala pentru regiune. De fiecare data cand ploua, soseaua devine impracticabila iar traficul ramane paralizat. Pozele au fost facute cu cateva zile inaintea unui blocaj in care au fost implicate 600 de masini, scrie AutoDigest.ro.