Catalin Botezatu: "Eram in liceu cand mi-am inceput viata sexuala. Era o concurenta intre baieti si consideram ca cel care va face primul acest pas, va fi cel mai smecher. Eu am fost smecher. Aveam 16 ani. Era o blonda frumoasa, studenta in anul I la Medicina, era foarte vanata. Intr-o vacanta s-a intamplat inevitabilul. Am mers la mine acasa. In afara de o imensa usturime, ma gandeam cum sa ma laud in fata baietilor. A fost fun! (...) Nu conteaza cu cate femei am fost. Important este calitatea, nu cantitatea. In perioada 18-30 de ani, cat am fost model nu mi-a scapat nici una. M-am culcat cu cele mai frumoase femei din Romania, fie ca erau singure, ale cuiva sau maritate". (Libertatea)

Lady Gaga: "Vreau sa port un penis fals atasat de vagin. Stim cu totii ca este cel mai mare subiect de presa al anului cum ca eu as avea un penis. Asa ca de ce sa nu le dau ce vor? Ma misc pe scena intr-un stil masculin si cant pe o tonalitate joasa. E clar ca de aici vin zvonurile". (Libertatea)

Oana Lis: "Singura virgina din showbizz este Cleopatra Stratan". (Cancan)

Janice Dickinson despre Tyra Banks: "Ai vazut ce frunte mare are? Un elicopter o poate folosi cu succes drept pista de aterizare. Tyra e uriasa. Picioarele ei sunt uriase. Pe vremuri, credeam ca e barbat si ma tot uitam sa vad daca are penis". (Cancan)