A ramas intepenit in hornul barului pe care il jefuia. Un hot amator din Brazilia a incercat sa-si faca o intrare discreta intr-un bar din Sao Paolo, insa a fost nevoit sa strige dupa ajutor in momentul in care a ramas intepenit in horn, marti noapte.Tipetele acestuia au fost auzite de o femeie, care locuieste langa local. Aceasta a intrat in incapere si a vazut o pereche de picioare atarnand de horn, apoi a chemat politia, scrie Click.

Alapteaza un copil si o maimuta. O femeie din India a demonstrat ca poate fi o mama buna nu doar pentru bebelusul ei, ci si pentru un pui de maimuta ramas orfan. Speriata ca animalutul ar putea pieri de foame, indianca a hotarat sa il alapteze, fara sa ii pese de comentariile rautacioase ale vecinilor ei, scrie Cancan.

Se cauta cel mai urat mirositor pipi! Un parc de distractii din Anglia a cerut publicului sa trimita mostre de urina pentru a putea fi depistat cel mai respingator miros.Thorpe Park doreste ca noul sau labirint al groazei, SAW Alive, sa fie cea mai dinamica si intensa asemenea experienta din lume. Pentru aceasta, mirosul urinei castigatorului acestui bizar concurs va fi recreat si impregnat pe traseul labirintului, scrie Libertatea.

Franta, scandalizata de o campanie porno anti-fumat. "Fumatul inseamna ca esti sclavul tutunului" este sloganul unei campanii care incearca sa determine francezii sa se lase de tigari. Nimic socant pana aici. Insa, imaginile care ilustreaza textul fac o analogie intre sexul oral si acest viciu, scrie Click.

Arta din scotch. Mai multi artisti din Marea Britanie au luat parte la un concurs organizat de firma Scotch, iar castigatorul va pleca acasa cu 5.000 de dolari. Tinerii artisti au realizat din role de scotch mai multe opere de arta, printre care un postas caruia i se vede inima, o fata care se da in leagan, o femeie cu bebelusul in pantece si multe altele, scrie Cancan.

Masina de spalat pentru caini. Proprietarii de cainii si pisici isi spala patrupedele in masini automate proiectate special in acest scop. Ei au recurs la aceasta metoda pentru a economisi bani in timp de criza. Spalatul si uscatul unui animal costa circa 3,9 euro, in timp ce, la coafor, pretul pentru aceleasi servicii s-ar ridica la 22 euro, scrie Click.

Arta pe geamuri prafuite. O gasca de artisti cu talent si simtul umorului si-au pus in cap sa arate ca o masina prafuita nu e neaparat urata si ca nu te faci de ras cu ea daca nu dai fuga la prima spalatorie. De la banalul mesaj "spala-ma" s-a ajuns la Einstein, Mos Craciun, personaje din serialul Dallas, diferite animale etc. ce infrumuseteaza luneta catorva automobile, scrie AutoDigest.ro.