Doi profesori au mimat acte sexuale de fata cu elevii. Doi profesori din Canada au fost suspendati dupa ce s-au lasat dusi de val si au mimat acte sexuale intr-o sala de sport, in fata liceenilor. Desi elevii au fost incantati sa-si observe tinerii profesori dezinhibati, parintii acestora si cativa colegi mai zelosi au considerat total nepotrivit comportamentul acestora si au cerut admonestarea lor. Conducerea liceului Churchil din Winnipeg a deschis o investigatie si i-a suspendat pe cei doi pe termen nelimitat, scrie Click.

La 14 ani are doar 8 kilograme. Americanca Taylor Marcello masoara la 14 ani doar 88 cm si cantareste numai 8 kg, si asta pentru ca sufera de nanism primar, o boala care nu ii permite cresterea. Fetita a ajuns intr-un moment al vietii cand imaginea corporala devine esentiala, iar faptul ca e “diferita” e cel mai cumplit cosmar al sau, scrie Libertatea.

A scapat cu viata datorita silicoanelor. O femeie din SUA traieste astazi datorita implanturilor cu silicon marimea D, care au actionat ca un scut in momentul in care a fost impuscata cu o arma semi-automata. Lydia Carranza din Simi Valley s-a convins ca a facut cea mai buna investitie in momentul in care a decis sa-si mareasca sanii, scrie Click.

Soldatii sud-coreeni se antreneaza aproape goi, in zapada. Mai multi soldati sud-coreeni au participat zilele trecute la un antrenament dur, in Pyeongchang. Militarii, dezbracati de la brau in sus au alergat prin zapada, au intrat in apa inghetata si au facut exercitii fizice in timp ce stateau printre bucatile de gheata, scrie Libertatea.

Ea are cel mai lung par din lume. Chinezoaica Xie Qiuping se poate mandri de acum ca are cel mai lung par din lume. Parul ei masoara 5,6 metri. Pana ieri, pamanteanul cu cel mai lung par era Tran Van Hay din orasul Can Tho situat in sudul provinciei Kien Giang din Vietnam. Parul sau masura 6,8 metri si cantarea peste un kilogram. Hay a murit la varsta de 79 de ani, scrie Click.

A tras o motocicleta de 105 kilograme cu mustatile. Un indian din Balaso a reusit, zilele trecute, sa traga o motocicleta grea de 105 kilograme, cu ajutorul mustatilor. Siba Prasad Mallick are 34 de ani si niste mustati lungi de 60 de centimetri. Barbatul a reusit sa traga motociclenta pe care se afla un barbat greu de 65 de kilograme, pe o distanta de 2 kilometri, scrie Libertatea.

Avion din 35.000 de piese lego. Un american a realizat replica unui avion Airbus A-380 din 35.000 de piese lego. Ryan Mcnaught, in varsta de 37 de ani, din Chicago a avut nevoie de opt luni pentru a termina avionul in care a plasat pasageri, piloti si personal de bord, dar a facut si toate detaliile de exterior ale aeronavei. Toata macheta l-a costat pe Ryan peste 5.000 de dolari, noteaza Cancan.

Minunea Scotiana - ecluza rotitoare. Roata de la Falkirk este unul din simbolurile Scotiei moderne. Singura ecluza rotitoare este o parghie cu doua brate. Bratele sustin cate o gondola pline cu apa, in care plutesc ambarcatiunile. Inchiderea ecluzelor, reglare nivelului apei si operatiunea de rotire dureaza doar 15 minute. Pentru rotire cu 180 a giganticului mecanism motoarele cu o putere instalata de 22.5 kW au nevoie de un consum de doar 1,5 kWh, scrie AutoDigest.ro.

Si-a transmis avortul pe Internet. O femeie din SUA, care a aflat in urma cu o saptamana ca este insarcinata, a facut avort si a transmis intregul „eveniment" pe Twitter, dupa cum marturiseste chiar ea. Femeia a declarat ca avortul are loc chiar in momentul in care vorbeste, deoarece a fost ajutata de niste pastile prescrise de medic. Ea sustine ca sanatatea nu-i permite sa nasca sau sa faca intrerupere de sarcina in mod traditional, scrie Libertatea.