Cel mai batran medic ginecolog practicant are 100 de ani. W.G."Curly" Watson este cel mai batran medic ginecolog practicant din Statele Unite. Doctorul a implinit pe data de 25 februarie varsta de 100 de ani. Curly Watson este seful sectiei de Obstetrica si Ginecologie a spitalului Universitar din Augusta, Georgia. Acesta si-a inceput cariera in 1947 si de atunci a adus pe lume aproximativ 15.000 de bebelusi. In prezent, doctorul nu mai poate opera insa face consultatii medicale zilnice, scrie Libertatea.

Ultima fita: cosciug de aur cu telefon mobil. Vizitatorii Targului de Lux organizat zilele acestea la Verona au avut ocazia sa vada cateva dintre cele mai ciudate exponate. Printre acestea se numara si un sicriu construit din aur, dotat cu telefon mobil. Aparatul telefonic este instalat in cosciug in eventualitatea in care persoana declarata moarta se trezeste la viata. Astfel de cazuri s-au intalnit de nenumarate ori, cand "mortii" au inviat. Organizatorii targului nu au vrut insa sa dezvaluie pretul exponatului, scrie Cancan.

Contorsionism dus la extrem. Un barbat de 27 de ani a fost proclamat cel mai flexibil om din India de catre versiunea locala a Guinnes Book. Acesta a dovedit ca-si poate contorsiona membrele in cele mai ciudate pozitii. Vijay Sharma si-a castigat renumele de "Omul cauciuc" dupa ce si-a infasurat capul cu picioarele, a trecut prin cadrul unei palete de tenis si si-a rasucit complet bratele la spate. Dupa ce si-a uimit tara natala cu asemenea aptitudini, acum vrea sa ajunga faimos pe plan mondial. Indianul si-a dat seama de talentul sau dupa ce s-a apucat de arte martiale, in copilarie, scrie Click.

Si-a mancat biletul castigator inainte sa incaseze suma de 10.000 de euro. Un pasager al companiei aeriene Ryanair a castigat suma de 10.000 de euro cu biletul avionului, insa, cand a aflat ca nu isi poate ridica premiul pe loc, ci trebuie sa astepte pana se intoarce acasa, s-a enervat atat de tare ca a muscat din tichet. Barbatul, care zbura de la Cracovia, Polonia, catre aeroportul East Midlands din Marea Britanie, s-a infuriat la culme cand a aflat ca poate incasa premiul doar de la sediul care a organizat competitia si a inceput sa muste din bilet. Din aceasta cauza el nu isi va mai putea ridica premiul, iar banii vor fi folositi in scopuri caritabile, scrie Libertatea.

S-au umplut de vopsea din cap pana-n picioare. Ca in fiecare an, locuitorii Indiei au iesit cu mic, cu mare pe strazi pentru a intampina venirea primaverii. Respectand o traditie din batrani, ei s-au stropit cu vopsea colorata din cap pana-n picioare si s-au batut cu flori, spre incantarea turistilor, care au facut mii de fotografii, scrie Cancan.

Un baietel cu solzi uimeste medicii din China. Un copil de un an si doua luni din China sufera de o anomalie genetica, care ii transforma pielea in solzi de peste. Song Sheng din Jinhu, estul Chinei, s-a nascut fara pori, ceea ce inseamna ca trupul lui nu se poate raci. In schimb, parti importante de piele au fost acoperite de formatiuni cheratinoase. Pentru a-i pastra o temperatura constanta, parintii micutului il scalda in bai de gheata, scrie Click.