Mircea Badea: "Daca esti manelist poti sa traiesti in Romania. Nu tu impozite, nu te duci la coada la Circa Financiara, iti iei o masina si nu platesti impozite pentru ca banii tai sunt la saltea. Manelistul nu are leafa, de asta este perfect adaptat Romaniei: banul cash, fara impozite, fara nimic. E nasol, dar misto, foarte misto la noi in Romania". (Antena 3)

Moni Columbeanu: "Mie imi place sa ies cu barbati pentru ca sunt mai intelepti, mai asezati, in timp ce femeile sunt foarte invidioase si ma incarca negativ. (...) Eu si Irinel ne-am dorit aceasta mediatizare de la inceput, tocmai de aceea sotul meu a facut atat de multe sacrificii pentru mine si m-a adus in fata, pentru a ajunge la acest nivel. Am ajuns sa castig multi bani, insa nu are rost sa fiu comparata cu Irinel pentru ca el este ca o statuie pentru mine". (Libertatea)

Lindsay Lohan: “Ca sa fiu sincera, cand am fost la dezintoxicare, am fost pentru ca eram obligata, ori ma internam, ori intram la puscarie. Dar a fost ca in vacanta. Mi-a placut fiindca am cunoscut o multime de persoane grozave acolo. A fost o experienta minunata”. (Libertatea)