O femeie se epila inghinal in timp ce conducea masina. O femeie din Florida a provocat un accident soldat cu doua victime, deoarece era mai preocupata de parul pubian decat de condus. Megan Mariah Barnes, in varsta de 37 de ani, se grabea la intalnirea cu iubitul sau, insa si-a dat seama ca nu s-a epilat inghinal. Asa ca a inceput sa-si rada parul pubian, in timp ce fostul sot, aflat pe locul din dreapta, ii tinea volanul. Din cauza neatentiei, masina acesteia a lovit o camioneta, doua femei fiind ranite. Americanca, al carui permis auto era suspendat pentru cinci ani deoarece fusese prinsa bauta la volan, a oprit de-abia dupa un kilometru. Ea a fost acuzata de conducere fara permis si asigurare auto, de neglijenta si de parasirea locului accidentului. Integral in Click.

Un vagabond, recuperat de familie datorita sex-appealului sau. Fotografia realizata de o amatoare care s-a plimbat pe strazile Chinei, in care aparea un tanar extrem de sexy si cu un stil aparte, a facut inconjurul lumii, pe diverse bloguri. Imaginea unui vagabond chinez, care mergea linistit pe strada, in timp ce fuma o tigara, i s-a parut foarte interesanta fotografei, care nu a ezitat sa il imortalizeze. Femeia a fost atrasa de aspectul vagabondului, care i s-a parut extrem de sexy. Odata ce a fost postata pe Internet, fotografia a fost preluata de mai multe ziare chinezesti si bloguri din intreaga lume, ajungand si in fata ochilor familiei tanarului, care nu mai stia nimic despre el. Bro disparuse de acasa in urma cu 11 ani. Astfel, barbatul a fost recunoscut si recuperat de familia sa, scrie Click.

Un bucurestean a castigat intr-un an 23.600.000 €. Conform declaratiei depuse la Finante, un bucurestean a primit in 2008 pe drepturi de proprietate intelectuala o suma colosala. Cand altii nu stiau ce sa mai faca sa se imbogateasca peste noapte sau cel putin sa se puna la adapost de recesiune, un bucurestean a spart gura targului. El si-a pus imaginatia la lucru, a creat si a castigat! Astfel, a primit, numai in anul 2008, drepturi de proprietate intelectuala in valoare de 23,6 milioane de euro. Integral in Libertatea.

O icoana a Fecioarei Maria din Franta, plange cu lacrimi de mir! O icoana a Fecioarei Maria, dintr-o suburbie aflata aproape de Paris, Franta a inceput ieri sa planga cu lacrimi miruite. Uleiul sfant se scurge din ochii Fecioarei Maria intruchipata de icoana de lemn. Proprietarii icoanei asteapta o comisie de la Vatican care sa faca oficial acest miracol. Integral in Cancan.

O fetita din China s-a nascut cu coada. O echipa de chirurgi din China s-a confruntat recent cu un caz deosebit: inlaturarea unei cozi de la o pacienta de numai patru luni. Micuta, botezata Hong Hong, s-a nascut cu aceasta anomalie, insa medicii din provincia Anhui au refuzat s-o extirpeze imediat, nestiind daca bebelusul va rezista operatiei. Au preferat sa astepte si sa observe evolutia excrescentei. "Am vrut sa i-o tai in momentul in care s-a nascut, dar doctorii au sugerat sa mai asteptam", a marturisit socat tatal fetitei, Hou. Din nefericire, coada chinezoaicei si-a dublat dimensiunile in doar patru luni, ajungand la aproximativ 12 centimetri, asa ca medicii au decis s-o inlature. Radiografiile au dezvaluit faptul ca apendicele era conectat la un lipom, o tumora benigna de tesut adipos, aflat la baza coloanei vertebrale. Integral in Click.

O calugarita scotiana a mostenit un bordel in Austria. O calugarita scotiana in varsta de 55 de ani a mostenit de la mama sa, pe care nu a cunoscut-o niciodata, un procent din cifra de afaceri a unui prosper bordel aflat in statul austriac Styria. "Cand Linda K. a murit, in Styria, partenerii de afaceri ai bordelului au intrat in contact cu noi. Doamna era posesoarea mai multor bunuri, insa nu avea sot sau descendenti. De asemenea, nu exista niciun testament", a explicat expertul Nicolas Forster. De aceea, expertii s-au pus pe treaba pentru a afla unde traieste ruda cea mai apropiata de persoana decedata, cu scopul de a o instiinta ca este proprietara unui bordel de succes aflat in sudul Austriei. Jumatate de secol mai tarziu, expertii au descoperit ca fiica Lindei K., Houston L., era calugarita si traia la o manastire de langa Glasgow. Calugarita nu a vrut sa stie nimic de bordel, motiv pentru care a decis sa-si vanda actiunile si sa doneze suma rezultata pentru un proiect umanitar desfasurat in India. Integral in Libertatea.