A prins un somn de 92 kg. Captura demna de intrat in Cartea Recordurilor in judetul Mehedinti. Un pescar din localitatea Batoti are motive sa fie mandru, dupa ce zilele trecute a reusit sa prinda un somn de 92 de kilograme in apele Dunarii. “Sunt pescar de 25 de ani, dar asa un peste nu am mai prins niciodata. Are 1,80 metri si m-au ajutat trei prieteni sa il scot din apa”, a povestit Emanoil Draghia, citat de Libertatea.

Un tren a fost ingropat in zapada! Ninsorile abundente din Rusia au provocat grave incidente in trafic, inclusiv in cel feroviar. Un tren a fost acoperit de zapada, fiind scos de sub nameti cu ajutorul muncitorilor de la salubrizare, care au dat din greu la lopata pentru a face drum liber locomotivei, scrie Cancan.

I-a aparut Isus in tigaie. Toby Elles, un tanar din Lancaster, Anglia, a avut parte de-o surpriza zilele trecute: l-a gasit pe Isus, chiar la el in bucatarie. Barbatul de 22 de ani voia sa faca ceva de mancare, dar a pus tigaia pe aragaz, dupa care s-a dus in dormitor, s-a pus in pat si a uitat de ea. A atipit si cand s-a trezit a gasit tigaia arsa si mancarea facuta scrum. Totusi, in loc sa se supere din cauza micului incident, Toby a avut parte de-o revelatie: in resturile arse din tigaie se vedea chipul lui Isus, scrie Libertatea.

Parasit de nevasta, traieste cu doua gonflabile. De zece ani traieste in aceeasi locuinta, din statul Virginia, cu doua iubite care nu sunt geloase una pe cealalta desi nu isi vorbesc. Asta pentru ca "fetele" sunt papusi gonflabile. Si nu orice papusi, ci unele extrem de profesioniste. Americanul Gordon Giggs, de 42 de ani, face sex in fiecare noapte cu cea care, i se pare lui, ca s-a comportat mai frumos in timpul zilei. El le-a si botezat pe iubitele lui: Kelly Sue, blonda si slabuta, si Ginger Brooks, bruneta cu sani mari, scrie Click.

Banchet anulat din cauza unei liceene lesbiene. Elevii unui liceu din Mississipp, SUA, nu vor avea parte anul acesta de banchetul de final de an, deoarece o eleva a anuntat ca e lesbiana si vrea sa-si duca iubita la petrecere. Potrivit cotidianului britanic The Telegraph, Constance McMillan l-a intrebat pe directorul insitutiei de invatamant daca poate sa-si invite prietena la banchet si daca se poate imbraca in haine barbatesti deoarece ea e "cocosul" din relatie. Intrigat, directorul a anulat intreaga festivitate, pe motiv ca nu poate sa accepte lesbiene la un eveniment scolar, cu toate ca acest lucru e discriminatoriu, noteaza Libertatea.

Asa isi imbraca japonezii pisicile! Chiar daca nu va vine sa credeti, in Japonia, pisicile au inceput sa fie costumate precum fetitele. Imbracamintea pentru feline, creata de Takako Iwasa, include chimonouri si palarii speciale, dar si pantalonasi cu dantela. Desigur, palarioarele si baticutele au incluse si peruci blonde, roscate sau brune, scrie Click.

In Rusia a nins cu zapada de culoare roz. In sudul Rusiei a nins in aceste zile cu fulgi de culoare roz, informeaza Agepres. Ninsorile din urma cu cateva zile din regiunile ruse Stavropol si Krasnodar au avut ceva iesit din comun: fulgii de nea erau de culoare roz. Acest fenomen a luat nastere ca urmare a culorii nisipului adus de vant din Africa de Nord, potrivit unui anunt facut de Serviciul federal rus de hidrometeorologie si monitorizare a mediului, noteaza Libertatea.

Sute de oameni au luat-o razna din cauza unei paini cu droguri. Locuitorii unui sat din Franta au innebunit in urma cu 59 de ani, dupa ce CIA a desfasurat in zona un experiment cu LSD. Sute de persoane din Pont-Saint-Esprit au inceput sa o ia razna si sa aiba halucinatii pe 16 august 1951. Cinci dintre ele au decedat, iar cateva zeci au fost internate in ospicii, dupa ce au vazut dragoni. Un copil de 11 ani a incercat sa-si stranguleze mama, iar un barbat s-a aruncat de la etaj, crezand ca este avion. Toate aceste incidente au fost puse pe seama painii vanduta la magazinul local, despre care s-a crezut ca a fost contaminata cu mucegai halucinogen sau mercur. Dar descoperirile recente in acest caz arata cu degetul catre CIA, organizatia americana fiind acuzata ca a stat la baza unui experiment de controlare a mintii oamenilor cu ajutorul LSD-ului, scrie Click.