Prima persoana de sex ... neutru. Un barbat din Marea Britanie a devenit prima persoana din lume care nu este nici barbat, nici femeie. Norrie May-Welby, in varsta de 48 de ani, s-a nascut barbat, insa la 28 de ani si-a facut operatie de schimbare de sex si a devenit femeie. Potrivit The Telegraph, Norrie May-Welby s-a saturat repede de statutul de femeie si a hotarat sa devina neutru. Dorinta i s-a implinit, dupa ce a fost supus unei alte interventii chirurgicale si autoritatile din Australia, de unde Norrie a emigrat la varsta de sapte ani, au trecut in certificatul sau de nastere „neutru". Integral in Libertatea.

Casa cu susul in jos va fi deschisa vizitatorilor. Prima intrebare la vederea acestei constructii este, bineinteles: "Care e rostul ei?". Cine s-a gandit sa o faca si de ce, sunt intrebari care isi vor gasi raspunsul in urmatoarele randuri. Ideea a fost a lui Dirk Oster, un investitor din Hambug, si a fost relizata cu un singur scop: sa atraga atentia turistilor. Gerhard Mordhorst, tamplarul care a construit-o, ajutat de colegii sai Gesellse Splettstober si Manfred Kolax, a declarat ca a fost cel mai nebunesc lucru care li s-a cerut sa il faca. Se gaseste intr-o gradina zoologica din Gettorf, Germania, si va fi deschisa vizitatorilor la sfarsitul lunii martie, scrie Libertatea.

S-au casatorit sub apa! Doi americani, Stacey Stavek, in varsta de 38 de ani, si Jeff Keyser, de 34 de ani, si-au unit destinele sub apa, intr-o piscina din Portland, la 1,5 metri adancime. Trena miresei a avut 2,74 metri lungime, scrie Cancan.

A terminat facultatea de 91 de ani. O femeie din Japonia, in varsta de 91 ani, a reusit sa termine cu bine cursurile Universitatii din orasul Kobe, care ofera gratuit cursuri destinate cetatenilor cu venituri mici sau persoanelor in varsta care din motive diferite nu au putut sa isi definitiveze studiile. "A trebuit sa sacrific multe si sa fac eforturi considerabile pentru a termina facultatea", declarat Shidzue Hirai. Pensionara a ramas orfana din frageda copilarie si a fost nevoita sa muncesca de la varsta de 12 ani. S-a casatorit, mai apoi, la 18 ani, dar sotul ei a fost ucis in luptele celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Dupa ce s-a recasatorit, casa femeii a fost distrusa complet, in timpul cutremurului care a devastat arhipelagul nipon, in anul 2007. Integral in Cancan.

8.755 de barbati s-au batut pentru o femeie. O studenta extrem de simpatica a lipit pe zidul Universitatii un anunt matrimonial care a avut urmari incredibile. "Ma cheama Zhang Mengqian, sunt studenta si cred ca sunt o persoana atractiva, dar in mod ciudat, nu imi gasesc un iubit. Oricum, cred in destin. Daca impartasesti dorinta de a ma cunoaste, te rog, vino in fata cladirii in care locuiesc, pe 11 martie, intre orele 12.30 si 12.50 si stri­­ga-ma. Eu te voi observa, daca esti genul meu de barbat, voi cobori si te voi saruta". Tanara chinezoaica de 19 ani a lipit acest anunt pe zidul Universitatii Stiintelor Electronice si Tehnologiei, unde invata. Ea nu s-a gandit ca in campusul facultatii raportul de 25 de baieti la o singura fata i-ar putea crea anumite probleme, scrie Click.

A aparut rujul care iti spune cand o femeie vrea sa faca sex. Americanii au inventat un ruj special, care va revolutiona viata sexuala a omenirii. Cu ajutorul lui, iti poti da seama cand se excita femeia de langa tine. Cum functioneaza produsul-minune? Secretul lui consta in schimbarea culorii, in functie de intensitatea trairilor erotice ale purtatoarei. In acest caz, tot ce ii trebuie unui barbat este un mic tabel al nunatelor, cu ajutorul caruia poate identifica stadiul de excitatie al partenerei. "Culoarea rujului se schimba in concordanta cu starea emotionala a femeii", a declarat un purtator de cuvant al companiei producatoare, care se lauda ca una dintre clientele fidele este cantareata Katy Perry. Integral in Click.