Cainele care sare de la 3.000 m! Cainele este membru al unei trupe de salvare din Austria si sare cu parasuta de la 3000 m inaltime in cadrul antrenamentelor militare din Norvegia. Cainele este strans legat de coordonatorul antrenamentelor, cu botnita si o husa care sa il ajute la aterizare. Coordonatorul a declarat ca patrupedul nu este la prima sa actiune de acest gen si ca mereu este calm atat pe parcursul parasutarii dar si la aterizare, scrie Cancan.

Stripteusa profesionista la doar 14 ani! O scolarita de numai 14 ani din Marea Britanie a fost prinsa prestand pentru 20 de lire intr-un club de striptease, in timp ce mama sa credea ca doarme la prietene. In noaptea in care a fost descoperita, minora consumase o cantitate mare de vodca, scrie Click.

Un soldat orb "vede" cu limba. Un soldat britanic, care a orbit la explozia unei grenade in Irak, poate sa "vada" cu limba datorita unui aparat experimental. Craig Lundberg, in varsta de 24 de ani, poate citi, vedea forme si merge fara ajutor multumita unui dispozitiv pus la punct in Statele Unite. El si-a pierdut vederea dupa ce a fost lovit in 2007 de o grenada, la Bassora, si a fost ales de ministerul britanic al Apararii sa fie prima persoana din Marea Britanie care sa testeze BrainPort, scrie Libertatea.

Gol pusca pe geam, la bordel. Teroare si rusine pentru un elvetian din orasul Basel. Surprins de un incendiu ce a izbucnit in cladirea de patru etaje, barbatul, care se pare ca se afla in timpul unei partide de sex, a sarit ca ars din pat si a iesit pe o fereastra de la etajul trei, unde a stat atarnat aproape o jumatate de ora, pana la sosirea pompierilor, scrie Cancan.

Violator prins la 40 de minute dupa ce victima sa a aparut intr-o emisiune. Un violator prins de autoritati dupa ce victima sa, in varsta de 78 de ani, a aparut intr-o emisiune si a povestit prin ce a trecut, a fost condamnat, marti, la 12 ani de inchisoare, relateaza dailymail.co.uk. David Gillen (52 de ani) a fost prins dupa ce 150 de persoane care au urmarit emisiunea au anuntat politia ca il cunosc. Ei l-au recunoscut din descrierea femeii, care a spus ca acesta poarta ochelari stilul Harry Potter, scrie Click.

Si-a impuscat sotul in organele genitale pentru ca presupunea ca o insala. Yolanda L. Morris-Sheegog, 53 de ani, se afla in masina cu sotul ei, de 56 de ani. La un moment dat, cei doi au inceput sa se certe din cauza unor bani si a faptului ca femeia presupunea ca sotul are o aventura. Situatia s-a incins si mai tare cand Yolanda a inceput sa-si loveasca sotul aflat la volan, cu o carte de telefoane. Pentru ca a considerat ca barbatul nu e pedepsit indeajuns de mult, americanca a scos un pistol si l-a impuscat pe sotul ei in organele genitale, scrie Libertatea.

Unui chinez ii poate exploda barbia oricand. Cu putin timp in urma, barbatului i-a aparut o umflatura pe barbie pe care a vrut sa o trateze cu un medicament naturist pe baza de plante. Insa, umflatura respectiva nu a dat inapoi, ba chiar mai mult, in cateva zile s-a marit ingrozitor de mult. Din aceasta cauza, Chang Du nu poate sa manance sau sa bea decat cu paiul, scrie Cancan.

O femeie din Iasi a asistat la propria inmormantare. O femeie din Golaiesti, judetul Iasi, care a lipsit de acasa cateva zile, si-a gasit rudele pregatindu-i inmormantarea. Familia i-a scris crucea, a vorbit cu preotul din sat si a platit oameni sa ii sape groapa. In toiul pregatirilor, femeia s-a intors acasa, scrie Libertatea.