O sotie a fost fortata sa faca sex cu cainele familiei. O intamplare zguduitoare a avut loc intr-o familie din Barcelona. Un sot si-a obligat nevasta sa intretina relatii sexuale cu cainele familiei, in timp ce el a asistat la aceste scene umilitoare, informeaza cotidianul The Sun. Victima a fost abuzata emotional si fizic. Barbatul a amenintat ca o omoara atat pe ea cat si pe familia acesteia daca nu se supune cererilor lui. Potrivit solicitarilor agresorului, intreaga scena sexuala trebuia sa se desfasoare in casuta cainelui, noteaza Libertatea.

Si-a impopotonat masina cu 500 de jucarii de plus! Un australian si-a decorat automobilul Toyota Corolla, si pe exterior, si pe interior, cu 500 de jucarii din plus. Pentru ca este innebunit dupa jucarii, Bruce Mitchelson a tinut neaparat ca automobilul cu care circula foarte mult sa arate precum camera in care locuia el cand era copil, scrie Cancan.

A mancat creierul unui copil pentru a se vindeca de epilepsie. Un barbat chinez este acuzat ca a omorat un baiat in varsta de 11 ani si i-a mancat creierul pentru a se vindeca de epilepsie. Cadavrul victimei, Li Xuetang, a fost gasit ingropat intr-un sat invecinat celui in care locuia copilul. Conform surselor politienesti, o parte din creierul baiatului lipsea iar Wang Chaoxu este acuzat ca ar fi consumat-o, inspirandu-se dintr-o veche legenda, pentru a scapa de epilepsie, afectiune de care suferea, noteaza Libertatea.

Cel mai sexy septuagenar din lume. Desi are 70 de ani aspectul sau fizic nu tradeaza catusi de putin varsta doctorului Jeffry Life care vrea sa arate ca a descoperit reteta impotriva efectelor imbatranirii. Inainte de a incepe tratamentul de slabire Jeffry Life arata ca orice barbat de aproape 60 de ani. Supraponderal, cu muschii lasati si un corp ce purta semnele varstei, scrie Click.

Locuia in masina impreuna cu 23 de animale. O femeie din Australia a fost amendata zilele trecute cu 9.000 de dolari, dupa ce s-a descoperit ca aceasta locuia in masina, impreuna cu 23 de animale de casa, dintre care 12 erau pisici, scrie Libertatea.

Au ucis cinci baietei pentru a putea face un copil. Un cuplu casatorit din India a fost arestat pentru uciderea a cinci copii, dupa ce un vraci le-a spus ca numai in acest fel femeia va putea ramane insarcinata. Cei doi indieni au fost retinuti impreuna cu parintii barbatului, intr-un sat aflat la 675 de kilometri de Mumbai, dupa ce in zona s-au raportat mortile misterioase a cinci baietei, scrie Click.

Il doare penisul, pentru ca a facut sex cu animale. Un barbat din Kuweit se afla internat la spital, dupa ce a marturisit ca a facut sex cu mai multe animale, iar acum il doare penisul. Potrivit Gulf News, barbatul, al carui nume nu a fost facut public, era paznic la o ferma, iar noapte, cand se plictisea, intretinea relatii sexuale cu diverse animale. Recent, el a mers la seful lui, proprietarul fermei, si i-a spus ca trebuie sa-si dea demisia si ca merge la spital, deoarece are probleme cu organul sexual. Intrebat ce s-a intamplat, paznicul a spus ca in ultima vreme a facut amor cu mai multe animale de la ferma, scrie Libertatea.

Doi barbati, prinsi facand sex in cimitir. Doi pakistanezi risca o pedeapsa usturatoare cu inchisoarea in Dubai, dupa ce au fost surprinsi facand sex intr-un cimitir. Potrivit Gulf News, A.A., 23 de ani, si H.A., 21 de ani,s-au intalnit dupa mult timp si au fost asa de excitati, incat nu au vrut sa piarda ocazia sa faca repede sex. Problema se punea ca nu prea aveau unde, asa ca au profitat de faptul ca era noapte si in apropiere era un cimitir si au mers acolo, scrie Libertatea.

Are 26 de degete! Un indian este mandrul posesor al unor membre speciale: are 12 degete la maini si 14 la picioare. In loc sa se simta jenat, Haramb Ashok Kumthekar, in varsta de 24 de ani, isi priveste handicapul drept un dar. Tanarul s-a nascut cu sase degete la fiecare mana si sapte la fiecare picior. Acest lucru inseamna ca el este detinatorul neoficial al recordului pentru cel mai mare numar de degete inregistrat la o persoana, scrie Click.