Un nou "razboi" pe bloguri intre doua vedete ale showbiz-ului autohton: Serban Huidu si Mihai Bendeac. Nimic nou pana aici. Bendeac s-a suparat pe carcotas ca i-a ironizat prietena si l-a amenintat, pe blogul sau, ca daca ar jigni-o in fata lui l-ar bate pana l-ar lasa lat.

"Cum iti permiti tu sa o jignesti pe prietena mea? Exista ceva mai josnic? In primul rand ca e mai inteligenta ca tine... Pai tu si daca esti in aceeasi camera doar cu Gainusa si tot nu esti cel mai bun. Si in afara de asta, daca te-ai exprima astfel fata de partenera mea de fata cu mine te-as bate pana te-as lasa lat", scrie suparat Bendeac care continua plind e modestie: "Ai o mare problema. Faptul ca nu vei putea niciodata sa faci ceea ce fac eu, in timp ce eu as putea oricand sa fac ce faci tu, si chiar mult mai bine".

Huidu ii replica si-l face cocalar. "Reactia ta cu 'ce ma te dai la femeia mea te bat de-ti sare borsu'”, demonsteaza din plin portia de cocalarisme de care esti in stare", scrie Huidu pe blogul sau.

Modestia nu-l paraseste in replica nici pe carcotas: "Ca nu 'sunt pe primul loc', cum tot manelistii si cocalarii declama de cate ori pot, e una. Dar cand erai sincer? Cand m-ai sunat in decembrie sa ma feliciti pentru Cronicuta, cand iti luai notite cum se produce o emisiune, sau acum cand sunt fraierul televiziunilor, doar pentru ca am indraznit sa scriu despre “marele” Bendeac?... Asa este, nu voi putea niciodata sa fac ce faci tu: un umor facil si grobian cu “ba”, “ha”,”fa”, urlete si tipete, totul dus la maxim pe panta vulgarului si al evidentului. Esti grosolan si “la prima mana” cum se spune".