Ruleta ruseasca la nunta: S-a impuscat in cap, crezand ca arma nu are munitie. Zeci de oameni care sarbatoreau cel mai frumos moment din viata unui cuplu din Rusia au avut parte de momente socante cand unul dintre invitati... s-a impuscat. Barbatul cu pricina s-a ranit grav la cap dupa ce s-a jucat impreuna cu un alt nuntas ruleta ruseasca. Posesorul pistolului a uitat sa-i spuna victimei ca arma era incarcata, scrie Libertatea.

Chinezul dezbracat care s-a luat la tranta cu un taxi. Un barbat din China a devenit celebru dupa ce a blocat o artera foarte aglomerata a unui oras, incercand sa ridice de unul singur o masina. Timp in care urla cat il tineau plamanii "Te rog da-mi putere!".Totul a inceput cand un barbat dezbracat complet s-a aruncat in fata unui taxi, speriindu-l de moarte pe soferul automobilului cu pricina, scrie Click.

Canta la trompeta si fumeaza in acelasi timp. Un chinez care a participat, zilele trecute, la concursul muzical de la Danling, in provincia chineza Sichuan, a vrut sa se asigure ca va pleca acasa cu marele premiu. Astfel, el le-a demonstrat juratilor ca poate canta la un fel de trompeta din lemn si fuma cu gura, nasul, ochii si urechile in acelasi timp, scrie Cancan.

Dat in judecata fiindca a luat biscuiti din pachetul unei colege. Un britanic a fost concediat si apoi dat in judecata, pentru ca luat cativa bircuiti din pachetul unei colege. Michael Campbell, care lucra pe tura de noapte intr-un call center, s-a gandit ca nimeni nu se va supara daca se serveste cu cateva prajiturele din pachetul unei colege. A doua zi la birou, Pamela Harrison a observat ca ii lipsesc biscuiti din pachetul ce valora 7 lire. Femeia in varsta de 27 de ani a deschis imediat "o ancheta" proprie. Dupa ce a vizionat cateva ore bune inregistrarile video realizate cu camerele de supraveghere, ea a descoperit ca "hotul de biscuiti" era chiar unul dintre colegii ei. Barbatul a fost arestat, concediat si obligat sa o despagubeasca pe colega lui, scrie Libertatea.

A salvat cu sangele lui 2.000.000 de copii. Un australian care are un tip de sange extrem de rar a salvat viata a peste doua milioane de copii pe parcursul a 56 de ani. Barbatul doneaza sange in fiecare saptamana, de la varsta de 18 ani. James Harrison, in varsta de 74 de ani, are un anticorp in plasma care are proprietatea de a combate boala Rhesus, scrie Click.

O sotie inselata, despagubita de amanta. Cand casnicia americancei Cynthia Shackelford s-a destramat, aceasta nu si-a tarat sotul la tribunal pentru despagubiri, ci pe amanta acestuia. La capatul unui proces extrem de dificil, Cynthia, care renuntase la cariera pentru a avea grija de casa si cei doi copii, a avut castig de cauza. In concluzie, amanta, Anne Lundquist, a fost nevoita sa ii plateasca daune in valoare de noua milioane de dolari, scrie Cancan.

Si-a dat foc la penis din greseala. Un tanar american a incercat o noua metoda de a scapa de parul pubian, atat de deranjant pentru el. De mult timp exista frizeri care tund cu flacara controlata. Personajului nostru i-a venit ideea de a copia tehnica pentru problema lui. Zis si facut! Cu o bricheta, si-a aprins usor firele de par din zona intima, flacarile intinzandu-se rapid peste penis si apoi pe toata burta, scrie Click.

Tomberon cu pisoar inclus. Satule din pricina numarului tot mai mare de petrecareti care, dupa o betie crunta, urineaza pe strazi, autoritatile din oraselul britanic Eastleigh s-au gandit sa ia masuri. Astfel, ele au comandat construirea unor tomberoane cu pisoar inclus. Ineditele obiecte, care costa 89 de euro bucata, au fost instalate prin tot orasul si au devenit rapid foarte populare printre localnici, scrie Cancan.