Cea mai rara apa din lume costa 60.000 de dolari. Aqua di Cristallo e o combinatie din apa de ghetar, apa din Franta si din insulele Fiji si are in compozitie si 5 miligrame de aur pur. Sticla, incrustata cu cristale si partial acoperita cu aur este o adevarata opera de arta creata de sud-americanul Fernando Altamirano. O sticla de apa "de cristal", de 1.250 de mililitri, costa 60.000 de dolari, iar banii castigati din vanzarea ei sunt depusi intr-un fond utilizat pentru camapanii de stopare a incalzirii globale. Integral in Libertatea.

Indienii isi stapanesc setea cu urina de vaca. In India a devenit la moda sa bei... urina de vaca. Dar nu direct de la "sursa". Urina este colectata si utilizata la realizarea unei bauturi din plante. Purushottam Tashniwal, producatorul bauturii, spune ca aceasta este foarte buna pentru sanatate, ajutand la ameliorarea unor boli si de asemenea iti potoleste setea. Indianul isi anunta cumparatorii ca spre deosebire de alte bauturi, aceasta nu are aditivi si nici un fel de ingredient toxic. Bautura are mai multe arome, pentru a le fi pe plac tuturor clientilor, scrie Libertatea.

Tila Tequila vrea sa se masturbeze 9 ore non-stop. Tila Tequila este pregatita sa doboare un record mondial. Cel la masturbare. Tequila are un alt mod de a le aratra fanilor suferinta prin care trece dupa moartea iubitei sale, miliardara Casey Johnson. Devenita inactiva din punct de vedere sexual, vedeta MTV a anuntat pe pagina ei de Internet ca vrea sa se masturbeze timp de 9 ore. Imediat, un fan al acesteia i-a spus ca daca tot vrea sa o faca, sa reziste zece ore pentru a bate recordul mondial, cel detinut de Masanobu Sato. Integral in Click.

O femeie va trai doua saptamani alaturi de lei. O femeie din Africa de Sud, ingrijorata de scaderea populatiei locale de lei albi, a decis sa traiasca alaturi de ei timp de doua saptamani. Jenny Schmidt a luat aceasta decizie curajoasa pentru a protesta impotriva uciderii animalelor salbatice pe cale de disparitie si pentru a demonstra ca oamenii pot trai pasnic alaturi de ele. Femeia a intrat in vizuina leilor din rezervatia naturala Mystic Monkeys and Feathers, din orasul natal Limpopo, pe 25 martie si va iesi ocazional pentru a face cate un dus. Integral in Click.

Doi americani s-au casatorit goi pusca. Un cuplu din SUA a decis sa economiseasca banii de pe hainele de nunta si a organizat o ceremonie mai speciala. Ivy Pink, in varsta de 30 de ani, si Graham Winston-Peters, de 40, si-au invitat cei mai apropiati prieteni la ceremonia care a avut loc intr-o biserica improvizata, unde toti au venit in pielea goala. Inclusiv preotul care i-a cununat a oficiat casatoria in pielea goala.. Integral in Cancan.

Isi invata bebelusul de doar cateva luni sa spuna "F.ck you". Un copilas de doar cateva luni invata sa rosteasca primele cuvinte din viata lui. Acestea nu sunt nici mama, nici tata, ci..."f.ck you!". Pe fundal se aude vocea mamei sale care nu face decat sa il incurajeze sa spuna injuratura, iar cand micutul reuseste il felicita. Integral in Cancan.