A ucis 130 de femei. Rodney Alcala, de 66 de ani, a devenit al doilea criminal in serie din istoria omenirii. A ucis 130 de oameni si a intrat pe lista neagra a celor mai sangerosi ucigasi in serie din istorie, dupa Henry Lee Lucas, care a ucis 200 de oameni. Initial, barbatul a fost condamnat la moarte pentru ca a omorat o fetita de 12 ani si alte patru femei, dar politia a dat publicitatii peste o suta de fotografii cu victimele criminalului. Acestea au fost descoperite intr-un depozit al criminalului. Este vorba de instantanee cu femei si fete neidentificate, care par a fi victimele ucigasului in serie. Rodney Alcala, in varsta de 66 de ani, a recunoscut ca a ucis si alte 30 de femei in anii '70, scrie Click.

Adolescenta de 15 ani, "proxeneta" surorii sale de numai 7 ani! O adolescenta de 15 din New Jersey si-a vandut sora vitrega de numai 7 ani, unor barbati dornici sa faca sex cu copila. Tanara de 15 ani a fost invitata la o petrecere chiar langa casa ei de un grup de barbati pe care ii cunostea. Pentru ca nu avea voie sa iasa din casa, fata si-a luat sora vitrega de numai 7 ani la o "plimbare." Cele doua au mers impreuna la petrecerea data de un grup de barbati, intr-o cladire rau famata din Trenton, New Jersey, aflata in apropiere de locuinta celor doua. Barbatii s-au aratat incantati sa o vada pe micuta si au stabilit cu sora mai mare sa o plateasca pentru a face sex cu ea, sora cea mare a mintit-o pe fetita de 7 ani ca va primi bani daca ii lasa pe barbati sa o mangaie, dar fetita a refuzat. Atunci, 7 barbati au violat-o pe rand si au amenintat-o ca daca tipa sau va povesti cuiva cele intamplate, va fi omorata, noteaza Cancan.

Austriecii nu mai au chef sa faca sex. Dupa ce sexul a fost un fel de actor principal in vietile oamenilor, adus de mass-media, de filme si de publicitate, acum se pare ca e in declin. Cel putin in Austria. Potrivit unui studiu realizat de Zukunftsforschung der Fachhochschule din Salzburg, tot mai putini austrieci sunt interesati de sex. Din cei 1.000 de oameni care au participat la sondaj, numai 21% au spus ca le place sa faca sex, restul declarand ca nu prea au chef sau ca s-au saturat de tot, noteaza Libertatea.

Orbii, pe cale de disparitie? A aparut primul ochi bionic performant! Viata in intuneric este chinuitoare. Iar perspectiva este cu atat mai ingrozitoare cu cat ne gandim ca ne-am putea petrece restul zilelor fara sa vedem nimic. Ei bine, problema aceasta este pe cale sa se rezolve. Bionic Vision Australia (BVA) a produs prototipul unui ochi electronic ce permite vizualizarea de obiecte, este adevarat, la rezolutii foarte scazute, informeaza gizmag.com. Sistemul consta intr-o pereche de ochelari cu aparat video incorporat, un procesor ce poate fi tinut in buzunar si un implant ocular realizat pe retina, stimuland neuronii prin intermediul unor electrozi si transmitand semnale catre creier, noteaza Click.

O femeie din Arizona si-a batut fiica de 14 ani pentru ca a plecat machiata la scoala. O femeie din Arizona este audiata pentru ca si-a batut fiica de 14 ani cu un cablu electric. Reprezentantii scolii unde invata adolescenta au chemat autoritatile dupa ce au descoperit pe aceasta mai multe semne de violenta. Fata avea vanatai pe maini si umeri, lasate de un cablu cu care mama ei a batut-o. Mama s-a justificat spunand ca nu este vorba de abuz ci de disciplina, sustinand ca si-a lovit fiica de 10-12 ori cu un cablu electric, pentru ca aceasta a plecat la scoala machiata, scrie Cancan.

Ritual sangeros in Filipine. An de an, in Joia Mare, sute de catolici din Filipine se biciuiesc in semn de credinta. Ei se automutileaza cu franghii de care sunt atarnate bete de bambus si incearca sa se apropie cat mai mult de chinurile la care a fost supus Iisus Hristos. Oamenii participa la acest ritual pentru a le fi iertate pacatele. Punctul culminant va fi insa maine cand, tot mai multi dintre ei se vor lasa rastigniti asemeni fiului lui Dumnezeu, noteaza Libertatea.

Pantofi din balega de elefant. Cu tocuri stilizate de 15 centimetri si un design care ar face-o geloasa si pe Lady GaGa, pantofii creati de firma INSA sunt senzatia sezonului. Incaltamintea este conceputa din fecale de elefant si ofera piciorului un miros natural, altul decat cel specific. Ideea firmei britanice a fost aceea de a recicla dejectiile de la o gradina zoologica si de a le reintroduce in consum. Desi nu s-a stabilit inca pretul exact pentru aceasta pereche excentrica, firma este convinsa ca va inregistra vanzari record. In ciuda aspectului lor agresiv, incaltarile sunt extrem de comode si tin la mult mers pe jos, informeaza Click.

A murit cel mai bogat cersetor din lume. Timp de 40 de ani, suedezul Curt Degerman a trait mancand din gunoaie si adunand de pe strazi cutii de conserve, pe care apoi le vindea la un centru de reciclare. Cu banii castigati, barbatul a jucat la Bursa si a investit in lingouri de aur. Curt Degerman, un suedez de 60 de ani, din orasul Skelleftea, le-a facut o surpriza de proportii rudelor. Desi traia ca un cersetor de mai bine de 40 de ani, mancand din gunoaie si vanzand la centrele de reciclare cutii de conserve pe care le gasea pe drum, acesta era, in realitate, foarte bogat, noteaza Cancan.

Arestat pentru ca a latrat la cainele politiei. Un barbat din Monessen, SUA, a fost arestat zilele trecute, dupa ce a latrat la un pui de pitbull, iar prin zona se afla si o patrula a politiei insotita de un caine, care a participat la... schimbul de "replici". Norris "Big Dog" Daniels (57 de ani) are un talent: imita foarte bine latratul unui caine. Mai mult, toata lumea din cartierul in care locuieste stie ca barbatul "se intelege" cu animalele, asa ca uneori copiii il pun sa latre. Asa s-a intamplat si zilele trecute, cand Norris a fost rugat de niste pusti sa latre la un pui de pitbull. Din pacate, prin zona era si o patrula a politiei, cu un caine, iar patrupedul a inceput si el sa latre. Autoritatile au crezut ca barbatul latra la cainele lor si l-au arestat, noteaza Libertatea.

Le-a facut cateilor vila de 20.000 de dolari! Tammy Kassis, o americanca in varsta de 47 de ani, isi iubeste atat de mult cei trei catei incat a hotarat sa nu ii tina in cusca, ci le-a facut cadou o casa de lux, in stil victorian. Resedinta patrupedelor Chelsea, Coco Puff si Darla a costat 20.000 de euro si are 3,35 de metri inaltime. Pentru confortul catelusilor, Tammy a cumparat ventilatoare, tablouri, draperii si chiar un radio, noteaza Cancan.