Jocurile de noroc au salvat viata unui tanar. Un tanar din Bucuresti, care voia sa-si puna capat zilelor, s-a urcat pe pilonul podului Baneasa si a amenintat ca se arunca. A fost convins sa coboare doar dupa ce a fost imbiat cu doua bilete la pariurile sportive, scrie Libertatea.

Au gasit un monstru marin si l-au gatit. Un gigant nemaivazut a lasat cu gura cascata lucratorii unei platforme petroliere, care au ramas stupefiati de captura pe care au facut-o: un crustaceu de 80 de centimetri. Imediat s-au gandit la un lucru inedit. Acela de a manca gigantul la cina. Cel care le-a facut pofta muncitorilor a fost robotul subacvatic, trimis in misiune de catre acestia, scrie Click.

A inventat "florile Swarovski". Resiteanca Lorica Tudor este stabilita de ani buni in Statele Unite, la Florida, si acolo si-a descoperit pasiunea pentru florile-bijuterii. Acum se poate lauda cu o creatie unicat in lume: confectioneaza buchete din margele, perle si cristale Swarovski, scrie Cancan.

Iata wc-ul muzical! Proprietarul unui bar din Germania a zis sa le ofere un moment… muzical clientilor care merg la toaleta si astfel a decis sa intaleze niste pisoare foarte interesante. Acestea au forma unor tromboane, dar sunt niste “bude” veritabile care ii distreaza la culme pe cei care intra in toaleta, scrie Libertatea.

Cu masina pe linia metroului. Un sofer austriac a ales calea cea mai rapida pentru a traversa orasul Linz. A coborat cu masina sa in subteran pe linia metroului. Fie prea mult timp petrecut pe calculator la jocurile de curse, fie graba sau inconstienta l-au facut pe acest sofer sa ia aceasta decizie surprinzatoare. Sa coboare in subteran pe acolo pe unde circula doar metrourile. Austriacul tupeist a fost surprins de camerele de supraveghere in timp ce circula cu viteza cu automobilul sau pe calea de rulare a metroului, scrie Click.

Rujul care isi schimba culoarea cand ai chef de sex. Specialistii americani au scos pe piata un ruj care, aplicat pe buze, are culoarea roz, dar aceasta se schimba in rosu aprins pe masura ce nivelul hormonilor sexuali din organism creste. Gata, barbatii pot sa nu-si mai faca griji ca nu stiu exact momentul cand partenerele lor de viata au sau nu chef de o partida de sex. Specialistii americani le vin in ajutor, pentru ca au inventat un ruj care isi schimba culoarea atunci cand femeia care il foloseste isi doreste sa faca dragoste cu iubitul sau sotul. Initial, cand este aplicat pe buze, rujul are aspect roz pal, dar acesta se schimba odata ce nivelul hormonilor sexuali din organism creste, devenind rosu intens - semn ca femeia care il poarta are chef sa faca amor, noteaza Cancan.