A divortat de nevasta pentru o catea! Bibliotecarul Martin K., din landul Renania de Nord-Westfalia, traieste fericit impreuna cu cateaua Cindy, pentru care si-a lasat nevasta. Intre acest om si animal s-a creat o relatie cu totul aparte. Martin K., in varsta de 49 de ani, este nedespartit de cateaua sa, Cindy. Prietena necuvantatoare il alinta tot timpul, precum oamenii. Isi lipeste capul de obrazul sau, iar barbatul o imbratiseaza cu drag.Traiesc impreuna in deplina armonie, spune Martin, desi pentru cei din jur relatia lor este "cel putin curioasa". Bibliotecarul din localitatea germana Hamm si-a lasat si nevasta pentru catea. Martin spune ca, in tinerete, s-a simtit mai atras de caini si de cai decat de fete si petreceri. Integral in Click.

Si-a sufocat iubitul cu sanii, in timpul unei partide de sex. Daca multe femei fac sacrificii pentru a avea sanii mari, pentru altele bustul impresionant este o adevarata povara. O britanica, ai carei sani cantaresc peste 12 kilograme, si-a sufocat iubitul in timpul unei partide de sex. Claire Smedley, in varsta de 27 de ani, a intrat in panica atunci cand si-a dat seama ca iubitul ei nu mai respira. "Mi s-a parut la un moment dat ca gafaie, dar am crezut ca este foarte excitat. Dupa cateva minute am observat ca nu se mai misca deloc si nici nu mai respira. Am intrat in panica si am sunat urgente", a declarat femeia. Integral in Libertatea.

Sexul zgomotos i-a lasat fara casa. Un cuplu din Zwickau, Germania, a fost evacuat de catre proprietarul apartamentului in care locuia cu chirie. Plangerile vecinilor cu privire la zgomotele care se auzeau atunci cand cei doi faceau sex au dus intai la un avertisment, apoi la desfacerea imediata a contractului dintre proprietar si tanarul cuplu. Integral in Libertatea.

El e cel mai mare iepure din lume. La doar 13 luni, iepurele Darius a fost inregistrat in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai mare din lume. El cantareste 25 de kilograme, adica aproximativ cat un copil in varsta de cinci ani, si masoara 1,3 metri lungime. Darius este fiul iepuroaicei Alice, care detinea recordul pana in prezent. Iepurele mananca 12 morcovi pe zi si continua sa creasca. Integral in Cancan.

Domul din Milano, reprodus din aproape 5 tone de ciocolata. O copie fidela si dulce a Domului din Milano a fost "cladita" de catre noua pasticeri milanezi, care au lucrat sapte zile din sapte, opt ore pe zi. Domul este din ciocolata alba, cantareste 4.868 de kilograme, iar pentru a certifica intrarea replicii dulci in Cartea Recordurilor, au venit experti din Londra. Recordul precedent a fost de 3.500 de kilograme. Banii obtinuti in urma certificarii recordului vor merge catre Fundatia "Francesca Rava", pentru reconstructia Haiti de dupa cutremur, potrivit publicatiei "Isole 24". Integral in Click.

Tony Blair era sa provoace un incendiu de la niste felii de paine prajita. Fostul premier britanic Tony Blair a provocat, in weekend, in casa sa de la tara, o alerta de incendiu, arzand painea pe care o pregatea pentru micul dejun. Fumul din locuinta a declansat sistemul de alarma, motiv pentru care la resedinta familiei Blair s-au deplasat de urgenta patru vehicule de pompieri. Integral in Cancan.