Falusul de Otel, celebrat cu fast in Japonia. Orasul Kawasaki, situat la sud de capitala nipona Tokyo, este gazda unuia dintre cele mai neobisnuite manifestari pentru europeanul de rand: Kanamara Matsuri (in traducere Festivalul Falusului de Otel). Evenimentul se desfasoara anual, in prima duminica din luna aprilie si in zilele urmatoare, fiind o traditie legata de shintoism, confesiunea majoritara din Japonia. In 2010, festivalul a inceput pe 4 aprilie, scrie Click.

Se poarta lenjeria cu par pubian. Un cuplu din Finlanda a lansat pe piata o gama de lenjerie care este imprimata cu desene cu par pubian. Katriina Haikala si Metteri Vilma din Helsinki au realizat bikini cu par pubian imprimat in zona intima si maiouri pentru barbati, care au desenat, in partea din fata, parul de pe piept. Cei doi designeri doresc ca in viitor sa renunte la imprimeuri si sa lipeasca pe lenjeria intima par pubian adevarat, scrie Cancan.

7.500 de cumparatori on-line si-au vandut sufletele fara sa stie. Peste 7.500 de fani inraiti ai jocurilor pe calculator care si-au achizitionat produsele pe Internet nu au citit termenii de cumparare si si-au dat sufletele la schimb. Site-ul GameStation a adaugat clauza de "imortalitate a sufletului" care spune ca cei care au cumparat jocuri de la ei le-au acordat si sufletele, pe langa bani. Cu toate ca toti clientii aveau si optiunea sa refuze acordarea sufletului in schimbul jocului, foarte putini au bifat casuta, adica foarte putini citesc conditiile de cumparare, scrie Libertatea.

La 102 ani este cea mai batrana eleva. Ma Xiuxian (102 ani) din Jinan, provincia Shandong, e cea mai batrana eleva din lume.Ea a inceput sa munceasca de la 13 ani, dar si-a dorit dintotdeauna sa mearga la scoala. Si-a indeplinit dorinta abia acum intrand in clasa I, scrie Click.

L-au prins pe Yeti in China. Mai multi barbati din provincia chineza Sichuan, aflata in centrul tarii, au avut parte de o surpriza de proportii cand au iesit la vanatoare in urma cu cateva zile. Oamenii au reusit sa prinda un animal straniu, care nu seamana cu niciunul stiut de ei. "Arata putin ca un urs, dar nu are blana, iar coada este ca de cangur. Totusi, nu mormaie, ci mai degraba miauna. De fapt, scoate sunete tot timpul. Poate isi striga fratii ori parintii sau poate este ultimul de felul lui?", a povestit Lu Chin, unul dintre vanatorii care au participat la capturarea animalului, scrie Cancan.

1 britanic din 10 si-ar lasa consoarta sa-l insele cu Beckham. O astfel de cercetare efectuata de maritalaffair.co.uk a relevat ca (motivele sunt interpretabile) britanicii privesc cu destul de multa detasare infidelitatea partenerilor. Asa se face ca aproape un sfert dintre cei intrebati au spus ca ar inchide ochii daca ar afla ca partenerele i-au inselat. In egala masura, 24% dintre femei au raspuns la fel. Englezii mai au o obsesie si ea se numeste David Beckham, scrie Libertatea.

Fundul ei a declansat un razboi! Dupa ce s-a remarcat cu sanii ei babani si miscarile din fund, Julia Perez isi incearca norocul si in politica. Ea aspira acum la functia de guvernator al regiunii Pacitan din insula Java. Indrazneala Juliei Perez (29 de ani), care a aparut in ipostaze mai mult decat indraznete in revistele "Maxim" si "FHM" si a lansat albumul "Kamasutra", i-a scos din sarite pe liderii grupului islamic Nadhlatul Ulama. Cei mai indarjiti sunt hotarati sa-i ia gatul, in caz ca va candida, scrie Click.

O maimuta a devenit oficial politist, in Thailanda. Maimuta Santisuk a primit uniforma si patruleaza in fiecare zi intr-o masina dintr-un oras din sudul Thailandei. Santisuk are cinci ani si ajuta localnicii la strangerea nucilor de cocos, iar pentru asta primeste o sticla de lapte. Sectia in care lucreaza maimuta este un loc fericit, intrucat conducatorii incetinesc masinile, pentru a se poza cu ineditul "politist", scrie Cancan.