Monica Iagar o ataca pe iubita lui Cosmin Cernat: "Daca nu era ea, era alta. Una din cele multe. Intotdeauna exista riscul acesta. Eu am trait cu teama aceasta, dar mi-a ajuns. Acum este ea, dar urmeaza si altele, pentru ca unele asa s-au invatat, sa se agate de un barbat ca sa ajunga vestite. In cazul meu a fost altceva. Eu am devenit cunoscuta pana sa fiu cu Cosmin si nu am facut sex oral ca sa castig medalii de aur si sa ajung cineva. Eu chiar am muncit din greu. Altele asta fac pentru a deveni cunoscute. Ani de zile am fost doar eu si stacheta si, cand am ajuns sus, atunci a aparut el". (Cancan)

George Tal, iubitul Danielei Gyorfi, catre animatoarea cu care s-a sarutat in club: "M-as culca cu tine, recunosc. Ce tupeu am." (Cancan)

Adi Minune: "La prima petrecere in familie, bunica mea m-a urcat pe masa, am cantat si am strans trei mii de lei. Nici nu stiam ce sa fac cu ei". (Cancan)

Mihai Bendeac despre fotbalisti: "Sunt microbist. In Romania, nu prea am motive. Cine a vazut ce s-a intamplat pe Nou Camp realizeaza ca acesti cocalari cu gel in par si basini in cap care se dau "fotbalisti" in Romania, nu sunt altceva decat niste penibili de doi lei, care cistiga niste bani buni de cheltuit in club". (Cancan)

Sophie Monk: "Nu am chiar un look atractiv - hainele atana pe mine. As vrea sa am si eu niste forme, cu siguranta as arata mai bine. Am picioarele lungi, dar trupul prea scurt. Sanii sunt mari, ceea ce urasc. Sunt chiar enervanti; as fi vrut sa ii am mai mici". (Libertatea)