Loredana Chivu: "Practic, sanii nu mai sunt asa sensibili la atingere. Cateva luni bune dupa ce-ti pui silicoane nu mai simti absolut nimic, nu te mai exciti. La primele silicoane, de abia dupa doi ani incepusera sa-mi revina simturile. Acum, de exemplu, la o saptamana dupa ce le-am schimbat, poti sa-mi pui si un cercel in sfarc si nu simt nici macar durere!" (Click)

Sarah Jessica Parker: "Sa iti intalnesti copiii, in loc sa le dai nastere, este...o animatie pusa pe pauza. E demodat sa iti porti copiii in pantece. Sa ii intalnesti e ca si cum totul dispare pentru un moment, lumea se reduce la tacere si...nici nu pot explica, e ca si cum in acel moment nimic nu mai exista." (Cancan)

Oana Zavoranu: "Tu ma vezi cum sunt ca sunt agitata, sunt nebuna... am atatea lucruri pe cap, cu maica mea, cu procesul, cu toata agitatia asta, pai daca as face un copil acum ar iesi damblagiu! Cand o sa fac un copil va trebui sa fiu linistita, sa nu fiu ca acum...O sa il fac intr-o vacanta, undeva in Hawai!" (Cancan)

Inna: "Tin minte ca faceam la scoala oracole in care ne scriam intrebarea: Care este actorul tau preferat? si raspunsul meu bineinteles era Jean Claude Van Damme. Asa ca am renuntat la oracolul ala si l-am cunoscut personal. A fost extraordinar". (Click)