Universitatea Cambridge organizeaza cursuri de dans la bara. Membrii unei prestigioase asociatii de studenti a Universitatii Cambridge vor putea lua cursuri de dans la bara, in cateva sali in care sunt organizate, de aproape doua secole, conferinte internationale la care participa oameni politici din lumea intreaga, scrie Libertatea.

S-a fabricat primul tricou care elimina transpiratia. Universitatea Politehnica din Catalunya (UPC) a creat primul tricou care elimina transpiratia. Practic este vorba despre un tricou care este confectionat din doua tesaturi, care impiedica trecerea transpiratiei prin material si o elimina sub forma de vapori, cu ajutorul unei camere de aer, scrie Click.

Isi parcheaza masinile in sufragerie. Un miliardar din orasul japonez Tokio are un garaj pentru noua masini amplasat sub living, sub o podea din cristal. Automobilele, toate Lamborghini, nu doar ca pot fi admirate prin geamurile imense din podea, dar pot fi chiar aduse in sufragerie cu ajutorul unei platforme hidraulice special in acest scop, scrie Cancan.

O pereche din China: trei divorturi si doua casatorii in sapte zile. Un cuplu chinez din orasul Ningbo a uimit autoritatile si apropiatii dupa ce, intr-o saptamana au divortat de trei ori si s-au casatorit de alte doua ori. In prima zi, perechea a cerut divortul pe motiv ca nu exista atractie fizica, insa la doar cateva ore cei doi s-au prezentat din nou in fata starii civile pentru a se recasatori, scrie Libertatea.

A vrut sa plece in vacanta cu soacra, dar a uitat-o in parcare. Un barbat din Marea Britanie si-a invitat sotia si soacra intr-o excursie de o zi in Franta, cu feribotul, insa la jumatatea drumului si-a dat seama ca a uitat-o pe batrana in parcarea portului. Acesta a alertat imediat fortele de ordine din portul Dover, care au gasit-o pe mama-soacra, in varsta de 70 de ani, teafara si nevatamata, in masina celor doi, scrie Click.

Primarie transformata in bordel. Sophie Allen, in varsta de 27 de ani, organiza adevarate sedinte sado-maso intr-o sala a primariei din Shropshire, unde ii invata pe doritori despre cum sa foloseasca jucarii sexuale si alte obiecte destinate placerilor sexuale. Localnicii au fost de-a dreptul socati sa afle ca tanara s-a filmat acolo in timp ce tortura un grup de "sclavi", scrie Cancan.

S-au deghizat in oi ca sa scape de politie. Doi puscariasi care au evadat de la o inchisoare din Argentina au pacalit cei 300 de politisti aflati pe urmele lor deghizandu-se in oi. Maximiliano Pereyra, in varsta de 25 de ani, si Ariel Diaz, de 28, au furat pieile de oaie de la o ferma aflata in apropierea inchisorii de unde au evadat in urma cu cateva zile. Cei doi s-au amestecat cu oile dintr-o turma de pe camp, reusind sa le scape celor 300 de de politisti care ii cautau, scrie Libertatea.

A platit profa sa faca sex cu el. Hannah McIntyre, 25 de ani, profesoara de literatura clasica la scoala de baieti Merchant Taylors, din Crosby, Marea Britanie, s-a ametit impreuna cu trei elevi si a facut sex cu unul dintre ei. Trei adolescenti de 16 ani si profesoara Hannah McIntyre de 25 de ani au baut cidru si au fumat chiar in apartamentul profesoarei, scrie Click.

Si-a umflat buzele cu silicon pana cand au ajuns ca de ceara. Dupa ce si-a facut mai multe operatii estetice la buze si sani, Priscilla arata ca personaj de ceara. Femeia este mandra de felul in care au iesit operatiile estetice si isi etaleaza buzele imense ori de cate ori are ocazia, scrie Cancan.